YAVAŞ; "1 NİSAN´DA ANKARA HERŞEYİ İLE ARINACAK"

YAVAŞ;

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Yavaş, Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezi kurucusu Alpaslan Yılmaz´ın koordine ettiği Etimesgut STK Başkanları ve yön

"Bir Suçluya Yaslanıp, Tertemiz Bir İnsana İftira Atıyorsunuz"

Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezi´nde yaptığı konuşmada Ankaralının kararını verdiğini belirten Mansur Yavaş; "Hemşehrinizi deneyin, hemşehrinizin farkını göreceksiniz. Maşallah siyasetçilerin ağzı Bala´nın Afşar Köyü´nün yolları gibi bozuk demiştim. Bizler Ankara´da kimseye bel altı siyaset yapmadık. Kirli siyaset yaptılar. Onlara yanıtı siz sandıkta vereceksiniz. İğrenç bir suçluya yaslanıp, tertemiz bir insana iftira atıyorsunuz, yakışıyor mu? Bunları bir koltuk için kendilerine yakıştırıyorlarsa eğer sorun yok... Gördüğüm o ki en az 10 puan farkla alacağız" dedi.

"1 Nisan´da Ankara Herşeyi İle Arınacak"

Mansur Yavaş, büyük ilgi ve destek gören konuşmasındaşu mesajları paylaştı:

"Biraz önce rakibimin Polatlı mitinginin fotoğrafları geldi. Görmenizi isterim bizim orada yaptığımız mitingin altı da biri bile değil. Bir de biliyorsunuz her gittikleri yere belediye işçilerini götürüyorlar. Anlaşılan o ki halk onlara sandıkta iyi bir ders verecek, sandıkları patlatacak. Biz istiyoruz ki aradaki fark öyle bir artsın, Ankara´da bu kirli siyaset kalksın. Akşam televizyonlara bakıyoruz böyle bir karalama kampanyası başka bir yerde yok. 2009´da da, 2014´te de vardı, bunların nereden kaynaklandığını biliyorsunuz. İnşallah artık 1 Nisan´dan sonra Ankara her şeyi ile arınacak, tertemiz olacak. Tek amacımız bu... Ankara´da bu kirli siyaseti yerin altına gömeceğiz. Masum insanları karalayacak kadar gözü dönenlerin her şeyi yapacakları muhakkak. Meydan vermememiz gerekiyor. Oyu sandığa attıktan sonra sadece sandık görevlileri ile değil hep beraber kontrol edeceğiz. Nereye oy verirse versin. Sandığa girdiği gibi oyun çıkıp tutanağa yansımasını takip edeceğiz. Daha sonra İl Seçim Kurulu´na gidene kadar takip edeceğiz. Bu sefer inşallah sonucu 4 saatte alıp, ıslak imzaların da merkezde toplanacak hale getirilmesi için uğraşıyoruz."



Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli