SERİN; “DAHA YENİ BAŞLIYORUZ”

SERİN; “DAHA YENİ BAŞLIYORUZ”

İYİ Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı´na atanan Erman Serin; siyasetle değil, insanların kalbine samimi olarak dokunarak tüm sorunların çözümünün mümkün olduğuna inandığını söyledi.

- Erman Serin kimdir, kendinizden bahseder misiniz?

1982 Amasya-Merzifon doğumluyum. Üniversite mezunuyum, yüksek lisans yaptım. Pazarlama ve finans konusunda yurtdışında eğitim aldım, 12 yıllık yurtdışı hayatımın 3 yılı Kanada´da geçti, ana dilim gibi İngilizce konuşuyorum. Şu anda Gaziosmanpaşa´da bulunan işyerimizde ihracatla uğraşıyorum. 20 yıldır Etimesgut´ta ikamet ediyorum. Evliyim ve 3 çocuğum var. Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın takdiriyle İYİ Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı´na atanmış bulunuyorum.

-İlk ilçe Başkanı Tansel Geyik´in sizin atanmanızda etkisi olduğu yönündeki iddialar hakkında ne söylemek istersiniz?

Biz kimsenin adamı değiliz, Parti´nin adamıyız. Genel Başkanımız Meral Hanım´ın açtığı yolda, kurduğu partide ülkenin refahı ve geleceğine hizmet etmek için buradayız.

İlçe Başkanlığı´na atanmamda; yurtdışında kazandığım deneyimleri İYİ Parti çatısı altında ilçeye ve ülkeye kazandırabileceğime olan inanç, uzun yıllar Etimesgut bölgesinde oturduğum için yöre hakkında birikimimin olması ve genç bir ruhla hizmet edeceğime güvenilmesi gibi sebeplerin etkili olduğunu düşünüyorum. Yani Parti´nin İlçe Başkanı olarak hizmet etmek için buradayım.

-Etimesgut İlçesi hakkında bir değerlendirme yapmanız gerekirse neler söylersiniz?

Etimesgut; büyüklüğü, kozmopolit bir yapıda olması, nüfusunun kalabalık olması, potansiyelinin fazlalığı gibi sebeplerden çok önemli bir ilçe. Bu farkındalık doğrultusunda en iyisini, en güzelini düşünerek, Partimiz adına Millet İttifakı´nın Etimesgut´ta gerektirdiklerini yerine getirmek için üzerime düşen görevi hakkıyla yapmaya çalışacağım. Malum göreve yeni atandık ve kurulması gereken bir yönetim var, akabinde hemen seçim çalışmalarına başlayacağız.

-İlçe teşkilatına sizden önce atanan başkanlar döneminde büyük problemler olduğu, teşkilat içinde gruplaşmaların olduğuna dair iddialar hakkında neler söylemek istersiniz?

Evet, bu süreçte iki tane yönetim geldi. Siyasette mutlaka tartışmalar olur, oluşum aşamasında sorunlar olur, aile arasında sıkıntılar yaşanabilir. Ama bundan sonra “Biz daha yeni başlıyoruz.” diyoruz. Eski yönetimlerde görev alanların hepsi bizim abimiz, kardeşimiz, arkadaşımızdır ve başımızın tacıdır. Geçmişte kimseyi suçlamadan ama tecrübelerden ders alarak sadece önümüze bakacağımız bir döneme girmiş bulunuyoruz.

-İlçe Başkanlığı çok önemli bir makam. Siz masadan güç alan bir başkan mı yoksa masaya güç veren bir başkan mı olacaksınız?

Bizim tek gücümüz İlçe Teşkilatımız ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener. Biz siyasetle değil, insanların kalbine samimi olarak dokunarak tüm sorunların çözümünün mümkün olduğuna inanıyoruz. Hayata da insanlara da güzel bakıyoruz, aksi bir düşüncemiz yok. Yaşanan sorunlardan ders alarak geleceğe güvenle bakan bir strateji izleyeceğiz, odaklandığımız tek nokta bu.

-İlçe Yönetim Kurulu´nu ne zaman oluşturmayı düşünüyorsunuz? Kriterleriniz neler olacak?

Göreve geçen çarşamba günü geldim. Henüz kısa bir süre geçti ve yerel seçimlerle ilgili olarak belediye meclis üyeleri listeleriyle ilgili yoğun bir çalışma yapılması sebebiyle henüz yönetimle ilgili bir çalışmamız olmamıştı. Salı günü saat 17.00´den itibaren ivedilikle çözülmesi için çalışmaları hızlandıracağız. Zaten teşkilattaki çoğu kişiyi tanıyorum. Teşkilatımızın da fikrini alarak, ayrım gözetmeksizin, Partiye, teşkilata ve ilçeye fayda sağlayacak Etimesgut´a fayda sağlayacak herkesle çalışacağız.

Bu konudaki tek kriter; bu Partiye gönül verip çalışmak istemesi. Partimizin daha ileriye gitmesi, İlçe teşkilatımızın daha güçlü ve güzel işler yapabilmesi için yönetime tabi ki “yazılmak için değil çalışmak için” ilkesini benimsemiş kişiler girecek. Bu anlayışla hareket edersek “Etimesgut iyi olacak.” Buradan herkesi kucaklıyor ve sizin aracılığınızla açık davet gönderiyorum.



Anahtar Kelimeler: SERİN DAHA YENİ BAŞLIYORUZ

Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı