YAVAŞ: “HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR”

YAVAŞ: “HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR”

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş, Evren Mahallesi ve Şereflikoçhisar´da düzenlenen mitinglerde vatandaşlara hitap etti.

Mansur Yavaş, Evren ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, seçimde destek beklediğini söyledi. En az yüzde 10 farkla seçimi kazanacaklarını, anketlerin bunu işaret ettiğini savunan Yavaş, “Bunu görünce elbette Türkiye´nin hiçbir yerinde olmayan kirli siyaset Ankara´ya girdi. Bir Müslüman´ın bir Müslüman´a yapmayacağı hakaretler, iftiralar atılmaya başlandı. Benimle ilgili vergi dairesinden gelmiş bir tane tebligat yoktur. Bir tek açıklama, belge istenmemişken televizyonlara bakıyoruz ‘vergi kaçakçısı´ ilan ediliyoruz. Siz biliyorsunuz, o yandaş ihale alanların birçoğunun 300 milyon, 500 milyon gibi vergi borçları silindi. Önce bir onlara bakın. Bir koltuk değişmesin, diye bir dindaş, bir Müslüman´a nasıl bu iftiraları atar?” diye konuştu.

´Bugüne Kadar Karakola Gitmedim´

Mansur Yavaş, Şereflikoçhisar´da yaptığı konuşmada ise “Şimdi de tutturmuşlar, ‘seçilse bile görev yapamaz´. Bu memlekette anayasa var, hukuk var. Daha bugüne kadar hayatımda karakola gitmiş ifade vermiş bir insan değilim. ‘Vergi kaçakçısı´ diyor, devlet elinizde, daha bugüne kadar maliye benden bir tek bir şey sormuş değil. Allah´a şükür ne bir kuruş vergi kaçırmışlığımız var, ne bir şey var. ‘Seçimden sonra görev yapabilir mi?´ Eğer hukuk varsa yapacağım. Hem de nasıl yapacağımı göreceksiniz. Ankara´yı, hepinizin mutlu olacağı bir şekilde idare edeceğiz” dedi.

AKP´li seçmenlere seslenen Yavaş, “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Arkalarında durmayınız bunların. Değişecek kardeşim o koltuk değişecek. Bu Ankaralı kardeşiniz o koltuğa oturacak, seçime girmek serbest, kazanmak yasak. Böyle bir şey var mı?” diye konuştu.

 ‘Ankara´Da Sonuç Belli, Fark İstiyoruz´

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç da yaşananları herkesin gördüğünü söyleyerek, “Bu haksızlığa, bu eşitsizliğe karşı bu Pazar günü ne olur bir ses çıkartalım bu sefer. Ankara´da sonuç belli de biz fark istiyoruz. Tavşan aday çıkarttılar, mavi renge boyadılar, Ankara´ya astılar. Genel Başkanlara sataşıyor, birini hapse atacakmış, birini de idam edecekmiş. Adliyenin kapısından sadece avukat olarak geçmiş Mansur Başkan´a demedikleri kalmadı. Ellerine ayaklarına bulaştı o kara... Pazar günü bunun hesabını sorma günüdür” dedi.



Ankara

28.03.2024

  • İMSAK 05:07
  • GÜNEŞ 06:32
  • ÖĞLE 12:59
  • İKİNDİ 16:29
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:35
  • Perşembe 21.3 ° / 5 ° Güneşli
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli