Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut?tan Açıklama

                  Haymana Belediye Başkanı  Özdemir Turgut?tan  Açıklama

Eski belediye başkanının kamuoyunu yanıltıcı beyanlarına, ayıracak zamanımız yok. Artık muhatabımız değil. haymana halkı bizden hizmet bekliyor.

 Haymana Eski Belediye Başkanı Hacı AYSU’nun basın aracılığıyla başlattığı polemiklere,  Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT’tan  sert yanıt geldi.

30 Mart Seçimlerinde Haymana Belediye  Başkanı seçilen Özdemir TURGUT, son günlerde basın aracılığıyla, ‘Bir defa biz seçimi kaybetmedik. Bildiğiniz üzere Haymana’yı 5 yıl boyunca bizim arkadaşlarımız  yönetecek.’ Sözlerine açıklık getirerek,  kendisine  son kez cevap vereceğini açıkladı. ‘Haymana halkı tercihini yaptı.5 yıldır Haymana’yı yönetme becerisi gösteremeyen Hacı AYSU’ya  Kırmızı kart gösterdi. İl ve ilçe seçim kurulları yaptığı  itirazları yerinde bulmayarak, Haymana Belediye Başkanlığımızı tescil etti, mazbatamızı verdi. Hal böyle iken,’ Yenilen Pehlivan Güreşe doymaz’ misali. Psikolojik hezeyan içerisinde bulunan ve saltanatı sona eren, Belediyeyi borç batağı içerisinde bırakan  AYSU,  Sindirim zorluğu çekiyor. Oyuncağını kaybetmiş çocuk gibi, orada burada feryat figan ediyor. Onun bu  saçmalıklarına ayıracak zamanımız yok. Artık bizim muhatabımız değil. AK Partiden seçilen Belediye Meclis Üyeleri hepsi bizim arkadaşlarımız,  kardeşlerimiz. Haymana’nın menfaatine olan her icraatımıza destek vereceklerine inanıyorum. Haymana’mızı onlarla birlikte, yönetmeninin de sıkıntısı içerisinde değiliz. Oradan buradan duyuyoruz. Hacı AYSU, bu arkadaşlarımız adına kararlar veriyor.  Sanki onları kendisi yönetiyor, saygısızlığı içerisine giriyor. Bu son derece ahlaki olmayan bir durumdur. AK Partinin ilçe başkanı ve yönetim kurulu vardır. İl ve Genel Merkez icra kurulları bulunmaktadır. Hacı AYSU hangi sıfat ve makamla, konuşuyor?  ahkam kesiyor, anlamak mümkün değil. Barış ve kardeşlik, güven ve huzur tesis etmeye başladığımız şu günlerde, eski belediye başkanın bu tür saçma sapan demeçleri bizi ilgilendirmiyor. Zaten bundan sonra da kendisini muhatap almıyor, dikkate değer görmüyoruz.Değerli basın mensuplarından bir isteğimiz var.Haymana’nın birlik beraberlik ve huzur içerisinde olması gereken bu zamanda böyle kamuoyunu meşgul edecek haber değeri olmayan konulara itibar etmemesini rica ediyoruz.

Halk AK Partiyi tercih etmiş. Fakat Hacı AYSU’yu istememiştir. Kendisi bunu dahi anlayacak kadar siyasi kültürden uzaktır.

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı