BİNLERCE ÇOCUĞA BAYRAM HEDİYESİ?

    BİNLERCE ÇOCUĞA BAYRAM HEDİYESİ?

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çocukların bayram coşkusuna ortak olmak için Başkent?i karış karış gezip, hediyeler dağıtmaya ve Ankaralılarla bayramlaşmaya, Kurban Bayramı?nın son gününde de devam etti. Binlerce çocuğun bayram coşkularını katla

 Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çocukların bayram coşkusuna ortak olmak için Başkent’i karış karış gezip, hediyeler dağıtmaya ve Ankaralılarla bayramlaşmaya, Kurban Bayramı’nın son gününde de devam etti. Binlerce çocuğun bayram coşkularını katlayan hediyelerini tek tek elleriyle veren Başkan Gökçek, bugün de gün boyu çocukları sevindirmeye devam edecek.

 

-ÖNCE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

 Kurban Bayramı’nın ikinci gününden itibaren Başkent Ankara’yı ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezip bayramların en mutlu yüzleri çocuklara hediyeler dağıtan Başkan Gökçek, her çocuğun minik elleriyle hediyelerini aldıktan sonra, arkadaşlarıyla birlikte yaşadıkları coşkuya ortak oldu.

 Top, araba ve bebekten oluşan hediyeleri kızlar ve erkeklere ayrı ayrı dağıtan, yaşadıkları mutlulukları tüm Başkent’e yayan çocukları sevindiren Başkan Gökçek, bayram hediyelerinin dağıtımına bayramın son gününde Mogan Park’tan başladı. Kurban Bayramı’nın son gününde güneşli bir Ankara havasında aileleriyle birlikte yeşille iç içe bir ortamda piknik ve gezinti yapmak için Mogan Park’a koşan Başkentlilerle bayramlaşan Başkan Gökçek, çocuklara da hediyelerini dağıtarak, yine gün boyu Ankaralılarla birlikte vakit geçirdi.

Burada, kendisini heyecanla bekleyen kız ve erkek çocuklarına hediyelerini dağıtarak, mutluluklarına mutluluk katan Başkan Gökçek, daha sonra da Gölbaşı ilçesinin her bir noktasında kedisini sevinç gösterileriyle karşılayan Başkentlilerle buluştu. Kaldırımları dolduran ve evlerinin camlarından el sallayan Başkentlilerin bayramlarını kutlayan Başkan Gökçek, otobüsün kenarından “Melih Amca” diye bağıran çocuklara da kendi elleriyle hediyeler dağıttı.

 Bayram coşkusunu sokaklara taşıyan, her gittiği ilçede bayram havası estiren Başkan Gökçek, çocukları sevindirmeye devam edeceğiz dedi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı