KARS-ARDAHAN-IĞDIR HEMŞEHRİ GECESİ

   KARS-ARDAHAN-IĞDIR HEMŞEHRİ GECESİ

Büyükşehir Gecesi?nde yaptığı konuşmada, ?Ankara?da Karslılar Ankaralı, Ardahanlılar Ankaralı, Iğdırlılar Ankaralı. Allahın izniyle bugüne kadar birlikte yaşadık. Karşılıklı birbirimize muhabbetimiz arttı. İnşallah bundan sonra da sizlere hizmet et

   Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen “Kars-Ardahan-Iğdır Hemşehri Gecesi”ne Başkan Gökçek’in yanı sıra, Milletvekilleri, Kars,Ardahan, Iğdır Serhatlar Birliği Federasyonu temsilcileri ile binlerce Başkentli katıldı.

        Gecede katılan ve kısa bir konuşma yapan Başkan Gökçek,  “Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Eğlenceniz, bizim eğlencemiz. Geceye katılan milletvekilleri, dernek ve vakıf başkanlarına, hepinize teşekkür ediyorum. Sizlere layık olabilirsek ne mutlu bize. Hepinizi Allaha emanet ediyorum” dedi.    

           Kars, Ardahan, Iğdır Serhatlar Birliği Başkanı Erdoğan Yıldırım da, Başkan Gökçek’e teşekkür ederek, “Bizim her zaman yanımızda olan, bize her zaman kalbini açan sayın başkanımızı bir kez daha teşekkür ederim” diye konuştu.         

           Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin her gün bir başka ilçede düzenlediği “Hemşehri Geceleri” büyük ilgi görürken, yurdun dört bir yanından gelerek Başkent’e yerleşen ve sıla hasreti çeken hemşehrileri de bir araya getiriyor.

          Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği ve  hemşehrilerine armağan ettiği Hemşehri Geceleri’nde sevilen yerel sanatçıların yanı sıra folklor ekipleri de hemşehrileriyle buluşuyor.

         

ŞEHRİLER UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI”

      “Kars-Ardahan-Iğdır” illerini kapsayan  “Hemşehri Gecesi”nde Karslı ünlü sanatçılar; Günay Şimşek, Nuray Hafiftaş, Selma Geçer ve Metin Güngör katılanlara verdikleri muhteşem konserlerle unutulmaz bir gece yaşattılar. Coşkunun eksik olmadığı gecede sahne alan Kafkas Halk Dansları Ekibi de gösterileriyle geceye renk kattı.

        Başkan Gökçek’e, Kars Kaşarı ve Bal hediye edilirken, gecenin anısına dernek ve vakıf başkanları ile birlikte Başkan Gökçek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

06.05.2024

  • İMSAK 03:57
  • GÜNEŞ 05:36
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:27
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.6 ° / 6.9 ° Güneşli