AK PARTİ ÇANKAYA?DAN DİKMEN ÇIKARMASI

 AK PARTİ ÇANKAYA?DAN DİKMEN ÇIKARMASI

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı yerel yönetimler biriminin Dikmen Akpınar mahallesi Asrın Park Otel?de gerçekleştirdiği bölge toplantısına, AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, ilçe başkanı Süleyman Yılmaz ile meclis üyeleri, muhtarlar, teşkilat men

 ANGARA-Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe yerel yönetimler birimi başkanı Abbas Barış, Dikmen bölgesinde sorumlu olduğu, Akpınar, Keklikpınarı, Malazgirt, Mürsel Uluç, Osman Temiz, İlker, Metin Akkuş, Ş.Cengiz Karaca, Şehit Cevdet Özdemir mahalleleriyle ilgili bilgiler verdi. Barış, nüfusu seksen binin üzerinde bir bölgede faaliyet gösterdiklerini, bunu ülkenin doğusunda nerdeyse bir ile tekabül ettiğini söyledi. Sorumluluklarının ağırlığını vurgulayan Abbas Barış, hedeflerinin Çankaya`da iktidar olmak olduğunu, sözlerine ekledi.

Toplantıda konuşan ilçe başkanı Süleyman Yılmaz ise Çankaya`nın geneline ilişkin bilgiler verdi. On iki bölge olarak çalıştıklarını söyleyen Yılmaz, Çankaya`nın 122 mahalle, dokuz yüz bine yakın nüfus, kamusal,siyasi, diplomatik, iş ve eğitim dünyasının merkezini oluşturan yapısıyla benzersiz olduğunu vurguladı. Yılmaz, "Çankaya`ya hizmet etmek kolay iş değil ama büyük şereftir. Çankaya bulunduğu noktayı haketmiyor. İyi yönetilmek ve yaşayanların mutlu olduğu bir Çankaya inşa etmek zorunluluk." dedi. Çankaya`yı yönetmeyi hak etmek istediklerini belirten Yılmaz, bütün çalışma ve çabalarının da bunun için olduğunu sözlerine ekledi.

Protokol konuşmaları, Ankara Milletvekili Fatih Şahin`in sunumuyla devam etti. Konuşmasında, son on yılda ülkemizdeki gelişmeleri değerlendiren Şahin, Türkiye`nin mali ve ekonomik olarak büyümesini yıllar itibariyle değerlendirerek bazı sektörlerdeki gelişmelerle örneklendirdi. AK Partinin hizmetlerinin küçük bir parçasını bile anlatmanın saatler alacağına vurgu yapan Şahin, tüm AK Parti camiasının bunları anlatmasının en önemli icraatı olacağını söyledi.

Toplantının son kısmı katılımcılar ile sunum yapanlar arasında interaktif soru cevap şeklinde devam etti. Bu bölümde başta muhtarlar olmak üzere bölge ve mahalle sakinleri bölge milletvekiline, ilçe başkanına ve meclis üyelerine sorular yöneltti. Mahallelerinin sorunlarını dile getirerek çözüm beklediklerini vurguladı. Sorunları tek tek not alan AK Parti yöneticileri de bir çok soruna vakıf olduklarını çözümü noktasında takipçisi olma sözünü verdiler.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli