ALİ OSMAN ARSLAN, AK PARTİDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

 ALİ OSMAN ARSLAN, AK PARTİDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

Kalecikli Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve Kalecikliler?den, Federasyon Başkanı Ali Osman Arslan?a tam destek..

 Kalecik’te ve Ankara’da faaliyet gösteren Kalecik Sivil Toplum Örgütleri Başkanları ile bir toplantı yapan Kalecikliler Federasyonu Genel Başkanı Ali Osman Arslan, Kalecik’den AK Parti’den belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. Toplantıya katılan sivil toplum örgütü temsilcileri de, Ali Osman Arslan’ın adaylığına destek verdiler.

Kalecik Sivil Toplum Kuruluşları başkanları, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri Kalecik’in sorunlarını ele almak için bir toplantı düzenlediler. Toplantıda, Kalecik’in en büyük sorununun sürekli göç vermesi, doğalgazın olmaması, iş imkânlarının kısıtlı olması, mevcut zenginliklerini kullanamaması olduğu ifade edildi. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Kalecik’i iyi tanıyan, sorunların çözümü konusunda dirayetli davranacak, Kalecik sevdalısı birisinin aday olması gerektiği ifade edildi. Kalecikliler Federasyonu Genel Başkanı Ali Osman Arslan, “Kalecik’in sorunlarını çok iyi biliyoruz ve çözüm önerilerimiz hazırdır. 2023 Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıldönümü sebebiyle hazırlanan hedeflere göre biz de şimdiden program ve projelerimizi hazırladık. Projelerimizi hayata geçirebilmek için AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı oldum, sizlerin desteklerini bekliyorum” dedi.

Kalecik’e acilen doğalgaz getirme gibi bir mecburiyetlerinin olduğunu, bunun alt yapısını hazırladığını, gerekli görüşmeleri yaptığını ifade eden Ali Osman Arslan, “Kalecik tabii yapısı sayesinde Ankara’nın sayfiye alanı olacak bir yerdir. Bu özelliğini çok iyi kullanmamız gerekmektedir. Yaz aylarında ve hafta sonlarında herkesin gelip kalabilecekleri, emeklilerin yerleşip sakin bir hayat geçirecekleri huzurlu bir ilçe haline getirmemiz gerekiyor. Bunu yaparsak Kalecik süratle büyür. İş imkânları artan ve göç veren değil, göç alan bir ilçe haline geliriz. Bu büyüme esnasında Kalecik’in yapısını bozmadan yeni bir şehir kurmamız gerekiyor. Tüm bunlar yapılırken karar vericiler; Kalecikli sivil toplum örgütleri ve Kalecikliler olacaktır. Kalecik’in ekmeğini yiyen, suyunu içen herkesin ilçemizin kalkınması için bir şekilde destek vermesi gerekiyor. Herkes kararını verirse, sorunun çözümünde de bir parça haline gelirler. Biz de şehrimizi küçülmekten kurtarırız” diye konuştu.

Toplantı sonrasında mutabakatla, Kalecikli Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Başkan Yardımcıları, Yönetimleri ve Üyeleri 2014 yerel seçimlerinde KALECİKLİLER FEDERASYONU GENEL BAŞKANI Ali Osman ARSLAN’ın AK Parti’den Aday gösterilmesi için çalışmalar yürütülmesine karar verdiler.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

30.04.2024

  • İMSAK 04:07
  • GÜNEŞ 05:43
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:49
  • YATSI 21:18
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı