Ankara Dernekleri Federasyonu?ndan tam destek

 Ankara Dernekleri Federasyonu?ndan tam destek

Ankara Dernekleri Federasyonu Başkanı Celalettin Uludağ ve federasyona bağlı dernek başkanları, Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner?i Beştepe Tesisleri?ndeki makamında ziyaret etti.

 Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner`i Beştepe Tesisleri`ndeki makamında ziyaret eden Ankara Dernekleri Federasyonu Başkanı Celalettin Uludağ ve beraberindeki heyet, kombine kartlarını alarak Ankaragücü’ne desteklerini gösterdiler. Başkan Celalettin Uludağ ve beraberindeki heyet,  en yakın zamanda delege olacaklarını  da kaydetti.

Ankara Dernekleri Federasyonu olarak  Ankara’nın köklü kulübü Ankaragücü için maddi manevi desteği vermeye her zaman hazır olduklarını belirten Uludağ, ”Birlik ve beraberlik içinde Ankaragücü’nü ayağı kaldırmak için mücadele etmeliyiz” dedi. Uludağ,  “Ankara’nın bir markası olan Ankaragücü’ne özellikle Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin destek vermesi gerekiyor. Biz Ankara Dernekleri Federasyonu olarak her zaman Ankaragücü’nün ve sizin yanınızdayız.” diye konuştu.

Ziyaretçiler arasında yer alan Şentepe Spor Kulübü Başkanı Dursun Acar ise Başkan  Mehmet Yiğiner’e hitaben yaptığı konuşmada, “Kulübün en zor zamanında, ateşten bir gömlek giyerek  Ankaragücü`nü yaşatmak adına büyük bir mücadele veriyorsunuz. Ankaragücü’nü bu zor durumdan ancak siz kurtarabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.“ ifadesini kullandı.

Ankara Dernekleri Federasyonu Başkanı Celalettin Uludağ ve beraberindeki heyetin gerçekleştirdiği ziyarette kulübün genel durumu hakkında bilgi veren Başkan Mehmet Yiğiner de yaptığı konuşmada Ankaragücü’nü kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını söyledi. Başkan Yiğiner, “Terk edilmiş tesisleri yeniden inşa ettik. Bütün eşyaların hepsini yeniledik. Borçlarımızı yapılandırdık. Oyuncularımıza en iyi imkanları sağladık. Transfer yasağını kaldırarak, takıma katkı sağlayacak tecrübeli oyuncular ile takviye yaptık. Ankara’da oynayacağımız maçların naklen yayını için bir televizyon kanalı ile canlı yayın protokolü imzaladık. Yaptığımız tüm bu çalışmalar ile çok büyük bir mesafe kat ettik. Bu çabalarımızın karşılığı olarak takımımızın  bu sezon şampiyon olacağına ve gelecekte  de Ankaragücü’nü çok iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Bütün imkanlarımızı seferber ettiğimiz  Ankaragücü`nü yaşatma ve geleceğe taşıma yolunda tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Konuşmasının devamında Başkan Yiğiner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “10 adedi VIP olmak üzere 410 adet kombine kartı alarak kulübümüze destek olmanızdan dolayı şahsım ve camiam adına sizlere teşekkür ediyorum. Ayrıca,  Ankara ve Ankaralılar için  bugüne kadar gerçekleştirdiğiniz ve bundan sonra da yapacak olduğunuz  hizmetlerden dolayı da sizleri kutluyorum” ifadesi ile sözlerini noktaladı. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı