Fethi Yaşar?dan Susuz Mahallesi Ziyareti

 Fethi Yaşar?dan Susuz Mahallesi Ziyareti

Bölge sorunlarını yerinde inceleyerek çözümler üreten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, düzenli olarak yaptığı bölge ziyaretlerinin bir yenisini Susuz Mahallesi?nde gerçekleştirdi. Susuz Mahallesi muhtarlığında mahalle sakinleri ve Çağlayan sitesi

  YENİMEK Susuz Mahallesi’nde

Susuz Mahallesi’nin hızla gelişmekte olan bir bölge olduğuna dikkat çeken Yaşar,”Göreve geldiğimiz günlerde gerçekleştirdiğim ziyaretlerde çocuklar bu aylarda çamurlu yollar nedeniyle çizme ile geziyorlardı. Şimdi ise vatandaşın ayağı çamura değmiyor” diye konuştu. Susuz Mahallesi’nin ilçenin güzide bölgelerinden biri olduğunu söyleyen Yaşar,”Bu bölge bizim güzide bölgelerimizden biri. Yenimahalle’de birçok yer artık oturmuş durumda bundan sonra bu bölgeler yatırım alacak. Susuz Mahallesinde oturan vatandaşlarımızın talebi üzerine 14 noktada hizmet veren YENİMEK kurslarımızın bir yenisini buraya ekledik. Hızlı okuma kursundan yabancı dil kursuna, kasiyerlikten fotoğrafçılığa kadar toplamda 55 branşta eğitim verecek olan YENİMEK Kurs Merkezi’nin açılışını bir ay içerisinde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.  18 yaşından 65 yaşa kadar her kesime hitap eden kurslarımıza gelecek kadınlarımız hem meslek sahibi olabilecek hem de yapmış olduğu ürünleri AVM’lerde açılan stantlarda satarak aile bütçesine katkıda bulunabilecekler” diye konuştu. Bölgenin önemli sorunlarının ulaşım ve eğitim olduğunu söyleyen vatandaşlar bu konuda Yaşar’dan yardım istediler. Ulaşım ve eğitim konusunun kendi yetkilerinde olmadığını belirten Yaşar, metronun olmadığı yerlerde otobüs sıkıntısının yaşandığını belirterek ilgili mercilere başvuruda bulunacaklarını belirtti.

Yenimahalle’yi belli bir noktaya taşıdık

Yenimahalle’ye yapılan yatırımları ve yapılması planlanan çalışmaları vatandaşlara anlatan Yaşar,” Üç buçuk yılda yaptığımız yatırım ve çalışmalarla Yenimahalle’yi belli bir noktaya taşıdık. Tabii eksiklerimiz var. Şehir bir çocuk gibi eksiği bitmiyor. Bu yüzden fırsat buldukça bölge ziyaretleri yapıyorum. Sorunlarımızı birlik beraberlik içerisinde birlikte çözeceğiz” diye konuştu. Vatandaşlarla çay içerek bol bol sohbet eden Yaşar, sohbetin ardından önce Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımına başlan Kapalı pazar yerini ardından yakında açılacak olan zabıta karakol binası ve YENİMEK Kurs Merkezi’ni gezdi.

 

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı