GÖKÇEK?TEN MOBİLYACI ESNAFINA MÜJDE

 GÖKÇEK?TEN MOBİLYACI ESNAFINA MÜJDE

Türkiye?ye ve dünyaya ?Ankara Mobilyası? olgusunu yaşatan ancak tanıtım imkanlarının kısıtlı olması nedeniyle pazarlama ve satış sıkıntısı yaşayan Siteler esnafına nefes aldıracak müjde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek?ten geldi.

Yıllardır ağaca sanat veren ve kurdukları atölyelerle hem yurt içinde hem de yurtdışında tanınan Siteler esnafına, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek “Teşhir Merkezi” sözü verdi.

Başkan Gökçek, Siteler Meslek Odaları’nın 14-19 Mayıs tarihleri arasında Altınpark Anfa A Blok’ta düzenlediği “Üreticiden Tüketiciye 2. Ankara Mobilya İndirim Günleri” Fuarı’nı ziyaret etti.

Ankara Mobilyacılar-Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ile birlikte fuar alanını gezen Başkan Melih Gökçek, burada imalatçıların büyük ilgisi ile karşılaştı. Ziyaret sırasında imalatçıların sorunlarını dinleyen Başkan Gökçek, Mamak Kayaş bölgesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Siteler imalatçılarına bir “Teşhir Merkezi” yapılacağını açıkladı.

 KARAPÜRÇEK’TEN SİTELER’E TELEFERİK

Siteler esnafı için kuracakları “Teşhir Merkezi”nin mobilya almak isteyenlerin ilgisini bu bölgeye çekeceğini kaydeden Başkan Gökçek, ayrıca Karapürçek’ten Siteler’e inecek bir teleferik hattı kuracaklarını açıkladı.

Teleferiklerin Siteler’den transit geçecek körüklü otobüsler ile bağlantılı çalışacağını kaydeden Başkan Gökçek, teleferik için ihaleye çıkılacağını belirtti.

 TAKLACI: “TEŞHİR MERKEZİ SİTELER’İN ÖNÜNÜ AÇACAK”

Ankara Mobilyacılar-Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı da  Başkan Gökçek’in müjdesini verdiği “Teşhir Merkezi”nin, Kayaş’ta Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetinde olan bir alana kurulacağını bildirdi.

Teşhir Merkezi’de esnafın ürünlerini tanıtacağını, kendilerine  has bir yer olacağını kaydeden Başkan Taklacı, “Siteler’den ürün alıp satanlara da kontenjan verilecek bu proje ile Siteler’in önü açılacak.  Alışverişlerde Siteler’i gezme imkanı bulamayan  kişiler bu merkezde bütün ürünleri bir arada görebilecekler” dedi.

Haber.Beril Çuhadaroğlu 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı