?Halkla aramıza köprü kuracağız?

 ?Halkla aramıza köprü kuracağız?

30 Mart Yerel Seçimleri?nde sandıktan zaferle çıkarak yeniden Yenimahalle Belediye Başkanlığı?na seçilen Fethi Yaşar?a tebrik ziyaretlerinin ardı arkası kesilmiyor. Hafta sonu da makamında tebrikleri kabul eden Yaşar, konuklarıyla yeni dönem projelerini d

 Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çeşitli dernek temsilcilerini makamında ağırladı. İlk olarak Aydos Dernekler Federasyonu’nu kabul eden Yaşar, ardından Bala Abazlı Derneği ve Yenimahalle Genç Avcılar Derneği’nden başkan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Yaşar’ı 30 Mart seçimlerinde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik eden ziyaretçiler, yeni dönem için de başarı temennisinde bulundu.

Yenimahalle’nin şansı: Fethi Yaşar

Aydos Dernekler Federasyonu Başkanı  Nurikan Akdemir, Yaşar’ın seçimlerde ipi göğüslemiş olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti. “Fethi Yaşar, Yenimahalle için büyük şans” diyen Akdemir, Yenimahalle’nin 5 yıl daha doğru ve dürüst hizmetten faydalanacağını sözlerine ekledi.

Pozitif değişim sürecek

Bala Abazlı Derneği Başkanı Necmi Kutlu ve beraberindeki dernek yetkilileri de Yaşar’ın yeniden başkan seçilmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek Yenimahalle’nin geçen 5 yılda büyük değişim gösterdiğini, yeni dönemde de yaşanan bu pozitif değişimin artarak devam edeceğine inançlarının tam olduğunu belirtti.

Avcılardan tebrik

Yenimahalle Genç Avcılar Derneği Başkanı Şükrü Çulha ve İç Anadolu Avcılar Federasyonu Genel Koordinatörü Hüseyin Ülker de beraberindeki avcılarla birlikte Yaşar’ı tebrik eden isimler arasındaydı. Fethi Yaşar’dan övgüyle söz eden konuklar, Yenimahalle’nin altın çağlarının devam edeceğini söyledi.

“Daha çok çalışacağız”

Yaşar ise ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklarına teşekkür etti. Geçen 5 yılda olduğu gibi bu dönemde de verdiği sözleri yerine getirmek için çalışacağını kaydeden Yaşar, “Tek dileğim halkın güvenini daha yukarı çıkartmak. Bunun için daha çok çalışacağız. Halkımızla aramıza set değil, köprü kuracağız. Yine herkesi kucaklayacak, belediyemizin kapılarını tüm hemşehrilerimize sonuna kadar açacağız” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

01.05.2024

  • İMSAK 04:05
  • GÜNEŞ 05:42
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:50
  • YATSI 21:20
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı