ŞAHİNGÖZ; VARLIĞIMIZI HİSSETTİRİYORUZ

 ŞAHİNGÖZ; VARLIĞIMIZI HİSSETTİRİYORUZ

MHP Etimesgut İlçe Teşkilatı´nın ‘Genişletilmiş İlçe Toplantısı´nda konuşan İlçe Başkanı Halil Şahingöz, “Genel Başkanımızın dediği gibi herkes ülkücü olabilir ama dava adamlığı ve yol arkadaşlığı farklıdır” açıklamasında bulundu.

Etimesgut  MHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘genişletilmiş ilçe toplantısına MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ,  Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Belediye Başkan Yardımcıları; Cemal Satılmış, Alaattin Sonat, Recai Uçar, Ayhan Ünal, Fikret Karadavut ve Tahsin Polat,  İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Etimesgut Ülkü Ocakları Başkanı ile Kadın Kolları Başkanı katıldı.

   VARLIĞIMIZI HİSSETTİRİYORUZ
   Toplantıda konuşan MHP Etimesgut İlçe Başkanı Halil Şahingöz, “ Genel Merkezimiz politikaları ve parti tüzüğümüzde belirlenen sınırlar dahilinde çalışmalarımıza devam etmekteyiz” derken, İlçe Teşkilatı olarak her ay düzenli olarak bu toplantıları yaptıklarını dile getiren Şahingööz;Bugün herhangi bir seçim atmosferinin ortamda bile ilçe teşkilatı olarak Etimesgutluların yaşamlarına dair her bir aktivitelerinde , sıkıntı ve sorunlarında , kederleri yasları hüzünleri , eğlenceleri ve sevinçlerinde birlikte olduklarını ifade etti.
   Şahingöz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´yi ziyaret ettiklerini hatırlatarak, “Sayın Genel Başkanımız bu görüşmemizde bizlere bir talimatı oldu ve Belediye Başkanlığını tekrar kazanmaya odaklanmamızı ve enerjimizi bu yönde harcamamız gerektiği talimatını verdi. Biz de bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
   Şahingöz; Bizler Milliyetçi Hareket Partisinin birer mensubu birer neferiyiz. Bizler partimize sapa sağlam mensubiyet bağı ile bağlanarak birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Yine bizleri kabulünde Sayın Genel Başkanımızın dediği : “Herkes ülkücü olabilir ama dava adamlığı ve yol arkadaşlığı farklıdır. Sizler benimle bu kutlu dava yolunda birlikte yürüyen yol arkadaşlarımsınız. Bu yolda bizimle yürüyecek herkesin başımızın üstünde yeri vardır.” Sözleriyle şereflenmiş bir teşkilat başkanı olarak bu uğurda üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız.”dedi.


  Toplantıda konuşan MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ise kısa bir konuşma yaparken Etimesgut İlçe Teşkilatına seslendi. Baştuğ konuşmasında “Sayın Genel Başkanımızın emirleri doğrultusunda, çocukluğumuzdan beri yetiştiğimiz ülkü ocaklarında öğrendiğimiz lider-teşkilat-doktrin düsturundan ayrılmayacağımıza; bunu ne pahasına olursa olsun koruyacağımıza sizlerin önünde söz veriyorum.” açıklamasında bulundu.



Ankara

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:51
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:43
  • YATSI 21:10
  • Çarşamba 26.6 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı