Şampiyondan İlk Haftaya Farklı Tarife

 Şampiyondan İlk Haftaya Farklı Tarife

Son üç sezonun şampiyonu Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, 2012?2013 sezonuna farklı başladı.

 Geçtiğimiz sene tüm rekorları alt üst ederek Süper Lig’i zirvede tamamlayan Yenimahalle Belediyesi, yeni sahasında ağırladığı Malatya Ayyıldız Ampute Futbol Takımı’nı farklı yenerek lige kaldığı yerden devam etti. Soğuk havaya inat üst düzey bir performans sergileyen Yenimahalle Belediyesi, Malatya Ayyıldız Takımı’nı 7-0’la geçerek sezona süper bir başlangıç yaptı.

Gol makinesi Rahmi iş başında

Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Batıkent Tesisleri’nde oynanılan karşılaşmada Yenimahalle Belediyesi’nin gollerini Rahmi 2, Barış,Fatih,Mehmet, Şeyhmuz ve Mehmet kaydetti. Rahmi Özcan oynadığı futbol ve attığı gollerle bu sezon gol krallığının en büyük adayı olduğunu gösterdi.  

Başkanlar Tribünde

Soğuk havaya rağmen seyircilerin ilgi gösterdiği karşılaşmayı Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Başar Bal, Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Balaban, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkan Adayı Demirhan Şerefhan tribünden izledi.

Yenimahalle Belediyesinin 1.Lig’de mücadele eden diğer takımı ise ilk haftada Şehit Kamil Belediye Spor ile 0-0 berabere kaldı. Süper Lig Takımı’na futbolcu çıkarmak, yeni futbolcu yetiştirmek ve geliştirmek amacıyla bu sezon lige merhaba diyen takımda genç Umut ilk hafta oynadığı futbolla beğeni topladı.

Eve kapanan çocuklar dışarı çıkacak

Karşılaşmalardan sonra bir açıklama yapan Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şenol Balaban, ilk hafta sonunda oynanılan futbol ve sergilenen mücadeleden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kulüplerinde uygulamaya koydukları yapılanma ile Ampute Futbol’da yeni bir dönemi de başlattıklarını ifade eden Balaban, “Yenimahalle Belediyesi olarak yeni tesislerimiz, yeni yapılanmamız ve yeni transferlerimizle kamuoyunun ilgisini ampute futboluna çekmeyi başardık. Uluslararası standartlarda Türkiye’de bir eşi daha olmayan tesislerimizi geçtiğimiz günlerde hizmete açarak engelli sporlarına çok büyük bir katkı sağladığımız düşünüyorum. Amacımız eve kapanan çocuklarımızı dışarı çıkararak topluma kazandırmak, bunun içinde elimden geleni yapacağım” dedi

Orhan aydan



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli