14 Ayrı Noktada Açılan Kurslara Büyük İlgi

14 Ayrı Noktada Açılan Kurslara Büyük İlgi

Elmadağ Halk Eğitim Merkezi tarafından 14 ayrı noktada açılan kurslara katılan Elmadağlı ev hanımlarının el emeği göz nuru çalışmaları, yıl sonu sergisi ile görücüye çıktı.

 45 Alanda Açılan 134 Farklı Kurslara, 2995 Kursiyer Katıldı.

 

Geçen yılın Kasım ayında açılan kurslar, 7 aylık bir sürenin ardından sona erdi. 16 Usta öğretici tarafından 45 alanda açılan 134 farklı kursa katılan 2995 kursiyer, aldıkları eğitimleri, başarılı çalışmalarına yansıttılar. El Sanatları Teknolojisi ( El nakışlı, mefruşat, iğne oyaları, giyim, cicim kilim, örgü, takı, ebru sanatı ve deri işleme vb.) kurslarına katılan ev hanımları, boş vakitlerini en güzel şekilde geçirmenin yanı sıra, el becerisi ve meslek sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

 

Başkan Gazi Şahin’den Kursiyerlere ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne Teşekkür.

 

Elmadağ Belediyesi Düğün Salonunda açılan “ Yılsonu Sergisi”ni ziyaret ederek, yapılan çalışmaları büyük bir hayranlıkla incelerken, keyifli bir alışveriş yaparak, kursiyerleri ve kurs hocalarını da tebrik etti. El emeği göz nuru çalışmaları incelerken kursiyerler ile de sohbet eden Başkan Gazi Şahin; “Boş zamanlarınızı meslek sahibi olabilmek, el becerisi kazanabilmek ve ev ekonomisine katkı sağlayabilmek için,  bu güzel çalışma ortamına katılarak değerlendirmeniz gerçekten çok güzel bir örnek davranış, hepinizi bu örnek davranışınızdan ve yaptığınız müthiş çalışmalardan dolayı tekrar kutluyor, tebrik ediyorum” dedi. İlçe Halk Eğitim Müdürünü ve ekibini de tebrik eden Başkan Şahin; “ İlçemizde yapılan Eğitim, Sosyal ve Kültürel faaliyetlere destek veren, bu tür konularda çalışma yapan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kurslarımızın En Büyük Amacı, Ev Hanımlarının Boş Zamanlarını Değerlendirmeleri.

 

Bu kursların en büyük kazancının, ev hanımlarının boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirerek, ev ekonomisine destek olmaları, diyen İlçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Güven; “ Yaptığımız her çalışmayı destekleyen ve her fırsatta kurslarımızı, bizleri ziyaret eden, bugünde yine sergimizi ziyaret ederek bizlere destek olan ilçe Belediye Başkanımız Sayın Gazi Şahin’e teşekkür ediyorum” dedi.   



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli