15 Temmuz Gazisi Türkan Güder´e sürpriz doğum günü

15 Temmuz Gazisi Türkan Güder´e sürpriz doğum günü

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve eşi Meral Ertürk, 15 Temmuz´da eşi Ümit Güder şehadete yürürken, oğlu Mertcan ile birlikte gazi olan Türkan Güder´e sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. Ertürk çiftini karşısında gören 62 yaşındaki Türkan G

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 15 Temmuz´dan bu yana hiç yalnız bırakmadığı 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gazilerle yakından ilgilenmeye devam ediyor.

Duygu dolu anlar

Başkan Ertürk ve eşi Meral Ertürk, 15 Temmuz gazisi 62 yaşındaki Türkan Güder için sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. Türkan Güder´in sürpriz doğum günü kutlaması karşısında oldukça duygulandığı görüldü. Türkan Güder´in doğum gününde yine annesi gibi gazi olan Mertcan Güder de hazır bulundu. 

Onlarla sürekli birlikteyiz

Başkan Ertürk, Kahramankazanlıların 15 Temmuz darbe ve işgal girişimi sırasında 4´üncü Ana Jet Üs Komutanlığı´ndan kalkarak sivil halkı, TBMM´yi ve devlet kurumlarını bombalayan F-16´ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi verdiği destansı mücadelenin dünya tarihine altın harflerle kazındığını söyledi. Başkan Ertürk şunları kaydetti:  
“Kahramankazanlıların 15 Temmuz´da darbeci hainlere karşı yazdığı bu destanda 9 kardeşimiz şehit, 92 kardeşimiz de gazi oldu. Hepsinin ayrı bir hikâyesi var bu destansı direnişte. Güder ailesinin hikâyesi de ayrı bir kahramanlık öyküsü. Baba şehit, oğlu ve eşi gazi oldu. Direnişin sembol ailelerinden oldular. Tüm şehit ve gazilerimizden Allah razı olsun. Şehitlerimizin mekânları cennet olsun, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum. Onlarla sürekli olarak birlikteyiz ve birlikte olmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a da gazilerimiz ve şehit yakınlarımızla sürekli olarak ilgileniyor, onlardan haber alıyor. Cumhurbaşkanımıza da tüm Kahramankazanlılar adına şükranlarımı sunuyorum. Türkan ablamızın doğum günü için buradayız. Tekrar ellerinden öpüyorum ve kendisine sevdikleriyle birlikte hayırlı ömürler ve nice yaşlar diliyorum.” 



Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı