2012`den Beri Akaryakıt Sektöründeyiz

2012`den Beri Akaryakıt Sektöründeyiz

Ankara Yenimahalle`de faaliyet gösteren HYB Petrol`ün Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Yaman ticari ve siyasi hayatını gazetemize açıkladı.

Yenimahalleli işadamı olan Türkiye Binicilik Federasyonu Asbaşkanlığı görevini de yürüten Yaman, "Ankara Çamlıdere doğumluyum. İlk ve Orta öğrenimi Çamlıdere`de tamamladım. Lise tahsilimden sonra belli bir yaşa kadar öğrenime ara vermek zorunda kaldım. Çünkü ticaret ve okul bir arada gitmiyordu. Daha sonra ticarette olan başarımın üzerine üniversite hayatını da eklemem gerektiğini düşündüm. Üniversite sınavına girdim, Fatih Üniversitesi Halkla İlişkileri kazandım. Daha sonra DGS sınavı ile İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi`nden mezun oldum. Anadolu Üniversite İşletmeyi bitirdim. Şu an Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler üzerine yüksek lisans yapıyorum. Yani öğrenmenin yaşı olmağını; öğrenmenin zaman ve mekan tanımadığını anlatmaya çalışıyorum" dedi.

Yaman; buralara kolay gelmedik

Yaman; "16 yaşında şahsıma münhasır Siteler`de bir bakkal dükkanı açtım. Burada iki abim, iki işçi ve ben 5 kişi çalışıyorduk. Bu arada askerlik dönemim geldiği için bu dükkanı satmak zorunda kaldım. Bakkalın parasını başka yere yatırdım. Ve ticarete böyle girdim. Gıda sektörüyle başladım. Süreç böyle devam etti. 2012`den beri akaryakıt sektöründeyiz."

Yaman siyasi hayatını da şöyle açıkladı:

Yaman; "İl ve İlçe teşkilatlarında bulundum. Partilerin üst kademelerinde bulundum. 2004-2009 dönemleri arasında AK Parti Yenimahalle Belediye Meclis Üyeliği yaptım. 2014 yılında AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan A.Adayıydım. A.Adaylığım sırasında çalıştım, emek verdim, mücadele verdim. Sayın Genel Başkan`ımız, Genel Merkezimiz diğer bir kardeşimi uygun gördü. Biz de partimizin aldığı karara saygı duyduk ve seçim sonrasına kadar her türlü desteğimizi sağlayarak bu kardeşimizle beraber yola devam ettik. Ben AK Partiliyim; partim durduğu sürece siyasette benim de yaşım genç, Mevlam da fırsat verirse siyaset düşündüğünü söyledi.

HYB Petrol güvenli ve kaliteli hizmet anlayışıyla başkent Ankara`da faaliyet göstermekte. Firma akaryakıt ve madeni yağların toptan ve perakende ticaretini yapmakta olup ayrıca bu ürünleri eğitimli ve deneyimli satış kadrosuyla doğrudan pazarlamasının hizmetini vermektedir dedi.

 



Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli