3 bin 400 gelini düğüne Yenimahalle hazırladı

3 bin 400 gelini düğüne Yenimahalle hazırladı

Yenimahalle Belediyesi, dünya evine giren gelinlerin kuaför masraflarını karşılayarak çiftleri maddi olarak önemli bir yükten kurtarıyor. 8 yıldır devam eden projeyle bugüne kadar 3 bin 400 gelin, en güzel ve en özel günlerine Yenimahalle Belediyesi´nin d

İlaç gibi destek

Yenimahalle Belediyesi, gelinlerin saç ve makyaj masraflarını üstlenerek çiftlere düğün hediyesi vermeye devam ediyor.
İmaj Velon Güzellik Merkezi ile ortaklaşa yürütülen hizmet ile gelinlerin saçı ve makyajı usta ellerde şekilleniyor. Proje ile kuaförler, düğünün yıldızı gelinlerin güzelliklerine güzellik katıyor.

Yeni bir yuva kurarken yeterince masraf yapan çiftlere bu hizmet ilaç gibi geliyor. Normal şartlarda 600 ila bin TL arasında değişen gelinin kuaför masrafları, bu hizmet sayesinde bedavaya geliyor.

Güzellik merkezine tebrik ziyareti

Başkan Yaşar, güzellik merkezinde en mutlu günlerine belediyenin destekleriyle hazırlanan genç çiftle bir araya geldi. Çifti tebrik ederek mutluluklar dileyen Yaşar, geline altın takmayı da ihmal etmedi. Yenimahalle Belediyesi´nin 8 yıldır devam eden bu projesinin vatandaşın günlünde büyük bir yer bulduğunu belirten Yaşar, “Hemşehrilerimizin acı, tatlı günlerinde yanında olmaya devam ediyoruz. Yeni bir ev olmak zor, hepimiz bu yollardan geçtik. Bu hizmet, güzel çiftimize belediyemizin çam sakızı, çoban armağanı bir hediyesi. Onların mutluluklarına bir nebze de olsa katkı sunabildiysek ne mutlu bize” dedi.

Bu hizmetin kendileri için çok önemli bir düğün hediyesi olduğunu ifade eden genç çift de Yaşar´a teşekkür etti.

Kuaför Murat Uzunoğlu ise böylesine anlamlı bir projeye Yenimahalle Belediyesi ile birlikte hayat veriyor olmaktan duydukları mutluluğu ifade etti.



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli