372’inci park Şentepe’de açıldı

372’inci park Şentepe’de açıldı

Yenimahalle Belediyesi, ilçenin 372’inci parkını Şentepe Kaletepe Mahallesi’nde törenle hizmete açtı.

Yenimahalle Belediyesi, ilçenin 372’inci parkını Şentepe Kaletepe Mahallesi’nde törenle hizmete açtı. Merhum Muhtar Harun Gümüşsoy’un adının ölümsüzleştirildiği parkın açılışına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım ve yönetimi, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, Hüseyin Boran, Merhum Muhtar Harun Gümüşsoy’un eşi Neriman Gümüşsoy, belediye meclis üyeleri, Kaletepe Mahalle Muhtarı İlhami Metin ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Yenimahalle Belediyesi Kent Orkestrası Sanatçılarından Cem Özbek’in verdiği konserle başlayan törende mahalle sakinlerine seslenen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bugün Harun Gümüşsoy adına bu parkı açmanın onurunu yaşıyorum. Bu parkın benim için ayrı bir yeri var. Bu mahallemize rahmetli muhtarımızla 2 dönem birlikte hizmet ettik. Çok mütevazi ve mahallesine çok duyarlı bir arkadaşımızdı. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi. 

Oy vermiş vermemiş umurumda değil

Yenimahalle Belediyesi olarak her bölgenin sorunlarını gücümüz yettiğince çözmeye çalıştık. 15 senedir belediye başkanlığı yapıyorum. Ben insanlara Allah’ın yarattığı bir varlık, Cumhuriyetin eşit yurttaşı olarak bakıyorum. Kimliğine, ırkına, inancına bakmıyorum. Herkes eşit yurttaştır, her bölge de eşit hizmet almalıdır. Bunun için mücadele ettim. Bana oy vermiş vermemiş, benim gibi düşünüyor, düşünmüyor hiç umurumda değil. Hangi mahallede neye ihtiyaç varsa oraya hizmeti götürdüm. Vergilerinizi yine sizler için kullandım. Sizin paranızın size dönmesi için bütün gücümle çalıştım. Ben bu ülkede kalıcı barışı, kardeşliği, sevgiyi istiyorum. Bunu sağlamanın tek yolu da devleti yönetenlerin ayrım yapmamasıdır. Beraber kurtardık bu vatanı, beraber kurduk bu cumhuriyeti, ilelebet beraber yaşayacağız” diye konuştu.

Başkan Yaşar’a teşekkür

Eşinin hayattayken mahallesi için canı gönülden çalıştığını kaydeden Neriman Gümüşsoy, “Bugün bizim için ayrı bir öneme sahip. Bu parkın yapımı içinde çok emek verdi. Adının bu parkta yaşayacak olması çok mutluluk verici. 15 yıl öncesinde hiçbir hizmet görmeyen Kaletepe mahallemize yaptığı yatırımlar için Başkanımız Fethi Yaşar’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaletepe Mahalle Muhtarı İlhami Metin de mahalleye yeni hizmetler kazandırmak için var gücüyle çalışmaya devam edeceklerini belirterek Başkan Yaşar’a yatırımları için mahalle sakinleri adına teşekkür etti. 



Anahtar Kelimeler: Şentepe’ açıldı

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı