AÇIL, İŞ ADAMLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AÇIL, İŞ ADAMLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

CHP Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Bilge Hakan Açıl, Ankara Kent Forumu Derneği üyeleriyle üç saatlik bir toplantı yaptı. Toplantıda Açıl, ?Özlenen Çankaya Vizyonu? sunumunu yaptı.

 CHP Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Bilge Hakan Açıl, Ankara Kent Forumu Derneği üyesi çok sayıda iş adamı ve üst düzey yöneticinin bulunduğu bir toplantıya katıldı. İş adamları ve Açıl arasında fikir alışverişinin yapıldığı toplantı üç saat sürdü. Fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda Açıl, Çankaya ile ilgili hazırladığı projeleri anlattı ve “Özlenen Çankaya Vizyonu” sunumunu yaptı.

ÇANKAYA’DA 7 FARKLI BÖLGE

Çankaya için hazırladığı projeye “Kolay Yönetim Modeli” adını verdiğini söyleyen Açıl,  projeler hakkında şöyle konuştu: “Projelerimizi hazırlarken ekibimizle hummalı bir çalışma yürüttük. Mahallelerimizin tüm ihtiyaçlarını not aldık. İhtiyaçlar doğrultusunda Çankaya’yı yedi bölgeye ayırdık. Her bölgenin beklediği hizmet farklı. Biz projelerimizi bu farklılıklar üzerine şekillendireceğiz. Sorunları çözmek daha kolay olacak. Vatandaşa hizmet anında ulaşacak.

SAMİMİYET ARTACAK

Yaptığımız incelemelerde vatandaşların en büyük şikayetinin samimiyetin olmaması olduğunu öğrendik. Biz bunu kıracağız. Bölge yöneticilerimizle, mahalle meclislerimizle vatandaşın sosyalleşmesini sağlayacağız. Halk sosyalleşip kaynaşırken, başkan da halk ile sık sık görüşebilecek. Herkesi birebir tanıma şansı bulabileceğiz bu sistemle ve samimi, halkla birlikte bir proje yürüteceğiz. Çankaya’da samimi bir belediyecilik anlayışı hakim olacak. Her vatandaşın ismi bilinecek ve problemleri dinlenip, çözülecek.

MODERN ÇANKAYA’YI HALK İNŞA EDECEK

Hazırladığımız sistem ile halk projelerin tamamına dahil olacak. Şeffaf bir yönetim modeli olan bu model ile, vatandaş belediyenin yürüttüğü her şeyden haberdar olabilecek. Gençlerimize yönelik projelerimizde hali hazırda var. Bu projeler kapsamında gençlerimizin teknolojiyi doğru kullanmasını sağlayacağız. Çankaya’nın gençleri çağın teknolojisini iyi kullanıp, halka yarar tasarımlar, uygulamalar yapacaklar. Bu sayede bizler Çankaya’yı düzene sokarken, onlar da Çankaya’nın modernleşmesini sağlayacak. Çankaya’nın gelişmesinde her Çankayalının emeği olacak. Modern Çankaya’yı vatandaşlarımızla beraber inşa edeceğiz.”



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı