Aday Dediğin Yürekli , Emekçi ve Kadın Olursa

Aday Dediğin Yürekli , Emekçi ve Kadın Olursa

Ankara`da Çankaya sokaklarından tanıdık bir sima. Aslında her gün kapınızın önünden geçerken günaydın ve kolay gelsin dediğiniz bir tanıdık yüz.

Çankaya belediyesinde Operatör Şöför olarak çalışan, evinde hem anne hem baba olan  Şehriban Taşdemir  kadınlara ve hem de siyasetçilere örnek olacak davranış sergileyerek medeni cesareti ile Mamak`ta CHP meclis üyesi aday adayı olarak alanda yer aldı. Haber Angara gazetesine konuşan Şehriban Taşdemir iki çocuk annesi. Geçimini belediyede yaptığı işten kazanan Taşdemir, kendini ekmeğimi taştan çıkarırım diyerek ifade ediyor.  Kadınların toplumda hak ettiği yerlerde olmadığını söyleyen Taşdemir,  yaptığım işimle gurur duyuyorum, kendimi geliştirdim, ilçem için projeler hazırladım, ilçem ve mahallemin sorunlarına hakim olduğuma inandığım için Mamak`ta CHP`den belediye meclis Üyesi aday adayı oldum" şeklinde yorumluyor. Söyleşimizde siyasette de Çankaya sokaklarında yapılan temizliğin düşüncelerdeki kirliliklerinde temizlenmesi gerekliliğini söyleyerek kadınların hak ettiği yerlerde olmadığını da savunuyor aslında.     

 İlçem için bir çok çalışma yaptım  çözüm için alanlara çıktım" diyerek siyasette Kadınların ve gençlerinde olması gerekliliğine dikkat çeken Taşdemir ; " Çankaya belediyesinde temizlik  görevinde bulunmaktayım. Operatör şoför olarak iş makinesi kullanmaktayım. Yaptığım iş önceliğim ve ekmek kapımdır.  Bir erkeğin yapabileceği işleri yaptığımı söyleseler de bir kadın istediği zaman yapamayacağı hiç bir şey, başaramayacağı hiç bir çalışma yoktur. Buna inanarak ve çalışarak siyasette yer alıyorum" diyerek aslında yürekliliğini ve mücadelesini bizlerle paylaştı. Taşdemir Mamak projeleri özellikle gençlerin sosyal alanda çalışmaları, iş ve istihdam ve engelleri kaldırma üzerine.  CHP`nin Mamak`ta başarılı olacağına artık Mamak`ta değişimin zamanı geldiğini ifade eden Taşdemir inandığımız partimizi yapacağımız hizmetleri halkımızla paylaştığımızda sorunlara siyasetçi gibi değil her evin bir ferdi gibi düşündüğümüzde başarı bizim değil Mamaklıların olacaktır" diyerek hedeflerini bizlerle paylaşıyor.

Haber: Beril Çuhadaroğlu/ Özel Haber   



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli