Aday Enflasyonu

Aday Enflasyonu

2014 Mart ayında yapılması gereken yerel seçimler MHP nin de desteği ile 27 ekim 2013 tarihine çekilmesi yapılacak Belediye başkanlığı seçimleri siyasete göz kırpanların İştahını kabarttı. Siyasi arenada ve kulislerde aday adayı olabilecekler tek tek g

 2014 Mart  ayında yapılması gereken yerel seçimler  MHP nin de desteği ile 27 ekim 2013 tarihine çekilmesi yapılacak Belediye başkanlığı seçimleri siyasete göz kırpanların İştahını kabarttı.

Siyasi arenada ve kulislerde aday adayı olabilecekler tek tek gündemde yerlerini almaya başladı.

MAMAK siyaseti de diğer ilçelere de olduğu gibi yarışlar bir hayli kızıştı. Mamak Ak Parti teşkilatında belediye başkanı Mesut Akgül Mamak’ın son üç yılını heba ederken seçimlerin yaklaşması ile çalışmalara hız vermeye başladı.son günlerde bilboartları afişlerle donatarak adeta göz boyamaya çalışan Akgül belediye meclis üyeleri ile sürtüşmelere girdiğinden bir meclis üyesinin istifasına bile sebebiyet verdiği söylentiler içerisinde. Son zamanlarda eski ilçe başkanı ve milletvekili adayı Mamak halkının gönlüne taht kurmuş Ercan Kınacı ile sözlü kavga ettiği bunun yanı sıra ilçe başkanı Muhammet Abdullah Özen ile de arasının iyi olmadığı da iddia edilen Belediye başkanı Mesut Akgül yeniden Aday olma hesapları yaptığını,gönülleri feth etmiş Ercan Kınacı’nın aday olabileceği,Mamak ilçesini elden kaçırmamak için genel merkezin bir Milletvekili ile yola devam edebilecği de siyasi arenada konuşulanlar arasında yerini alırken,

CHP Mamak kanadında ise Mevcut ilçe başkanı Av Selahattin Emre. eski Kırşehir Milletvekili olan Hüseyin Bayındır’ın, halen Çankaya belediyesi BELDE A.Ş nin genel müdürü görevini sürdüren Şehir plancısı Serdar Karaduman’ın, İlçe kongresin de aday olan İnşaat Mühendisi Uğur Açıkalın’ın, Genç, dinamik  Mamak eşrafından İş adamı ve YDDF Genel başkanı Mesut İbiş’in,Mamak ta yaygın Tamkoç Emlak ve İnşaat şirketinin sahibi Fethi Tamkoç’un, Divriği derneği başkanı Müslüm Ertekin’in, Selahattin Öcal’ın,ismini öğrenemediğimiz  Sivas Kangal ilçesinin bir belde belediye başkanının,aday adayı olabilecekleri söylentiler içerisinde yer almakta.

MHP de ise bir ismin öne çıkmadığı Genel Merkez Genel Kurultayının 4 kasımda yapıldıktan sonra adayların çıkabilecekleri öne sürülüyor.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli