Ağlayan Babaya Yardım Eli

Ağlayan Babaya Yardım Eli

Ankara'da İŞKUR önünde yaşanan dram hem işsiz babayı hem izleyenleri ağlattı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, salgında işsiz kalan Yusuf Demir için harekete geçti.

Ankara’da İŞKUR önünde yaşanan dram hem işsiz babayı hem izleyenleri ağlattı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, salgında işsiz kalan Yusuf Demir için harekete geçti.

Ankara’da İŞKUR önünde ‘kalabalık olur’ diyerek bir yandan iş arayan bir yandan da evde demleyip termosla getirdiği çayı satmaya çalışan 45 yaşındaki Yusuf Derin, “En son kızım ‘baba evde ekmek yok’ dedi. Evde termosum vardı çayı demledim….” dedikten sonra gözyaşlarına boğuldu.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, Yusuf Demir’e Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yardımda bulunulacağını açıkladı. Demir, Mansur Yavaş’ın talimatıyla Yusuf Demir’e destek sağlanacağını ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Ağlayan Babaya Yardım

Ankara

18.10.2025

  • İMSAK 05:32
  • GÜNEŞ 06:55
  • ÖĞLE 12:39
  • İKİNDİ 15:42
  • AKŞAM 18:13
  • YATSI 19:30
  • Cumartesi 21.2 ° / 10.1 ° Güneşli
  • Pazar 19 ° / 10.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 13.4 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu