AHİD Mamak?ın Ağır Misafirleri

AHİD Mamak?ın Ağır Misafirleri

Ankara?ya hizmet edenler derneği (AHİD)Mamak Şubesi geleneksel pilav gününde yerel seçimlerde hizmete adayları dernekte ağırlamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Mamak Ak patiden aday adayı olan Zekeriya Top’u ağırlayan Ahid bu hafta Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Başkaraağaç geleneksel pilav gününde Ankaralılarla bir araya geldi.

Şafaktepe sivil toplum merkezinde Mamak’ta ki sivil toplum kuruluşlarını bir araya getiren Akgül, Ahid Mamak şubesinin misafiri oldu. Akgülün ardından sürpriz bir ziyarette Ayaş Belediye Başkanı CHP Ankara büyükşehir Belediye başkan aday adayı Ali Başkaraağaç pilav gününde buluştu.

Geleneksel pilav gününe Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Grup Başkanvekili Faruk Gültekin, Meclis Başkan Vekili Erdal Ak,Başkan Yardımcısı  Mustafa Orhan, Meclis üyeleri,Mamak Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Muhammed Özer, Ak Parti Mamak Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Zengertaş,Kadın Kolları Başkanı Öznur Demirbilek,  Yozgat Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç, AHİD Genel başkan yardımcısı Sanem Arıkan cok sayıda Ankaralı katıldı.

Mamak Belediye Başkanı Akgül Mamaklılara verdiği sözleri tek tek yerine getirdiğini ifade ederek Birlik, bütünlük ve hizmetten yana olduklarını kaydetti. Mamak’ta sivil toplum kuruluşlarının yer sıkıntısı olduğunu ve Mamaklıların Mamakta’ki hemşeri derneklerinin bir arada olmasının birlik ve bütünlüğü temsil ettiğini söyleyen Akgül “  Söz verdiğimiz gibi tüm sivil toplum kuruluşlarını bir araya topladık. Amacımız Mamak’ta bir arada birliktelik içinde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek. Ankara’nın gelişen büyüyen ve markalaşan bir ilçesiyiz”dedi,

AHİD Mamak Şube Başkanı Osman emir Ankara’ya hizmet edenler derneğinin şubesi olarak siyasi parti ayırmaksızın Ankara’ya hizmet eden ilçemize hizmet eden herkese kapılarımız açık. Mamak Belediye Başkanımıza şubemize kazandırdığı bu yer için teşekkür ediyoruz. Başkentte taş üste taş koyan herkese, Ankara’mızın gelişmesine katkı sağlayan herkese bizde kapılarımızı açıyoruz. Geleneksel pilav günümüze katılan ve bizlere destek vererek soframıza gelen tüm siyasilerimize sivil toplum kuruluşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

Haber: Beril Çuhadaroğlu 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

06.05.2024

  • İMSAK 03:57
  • GÜNEŞ 05:36
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:27
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.6 ° / 6.9 ° Güneşli