Ak Parti Ankara İl Başkanlığı Başkent`te iddialı

Ak Parti Ankara İl Başkanlığı Başkent`te iddialı

Ak Parti Ankara il Başkanlığının her ay düzenlediği İl danışma kurulun da gündem Başkentte yerel seçim ve çözüm süreci oldu.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan yaklaşan yerel seçimde Ak Partide görev yapan tüm kadroların sadıklara sahip çıkması konusunda  uyarırken, çözüm süreci ve demokrasi paketi için söz konusu iddia edilen pazarlıklarla ilgili açıklamada bulundu.

Alparslan, yerel seçimde Ankara`da başarılı adaylar ile Ak partinin bir kez daha millte hizmette tarih yazacağını kaydetti.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı  Mamak Necmettin Erdoğan Kongre Merkezi’nde  düzenlenirken toplantıya, AK Parti Ankara İl Koordinatörü Recep Yıldırım, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, AK Parti Ankara Milletvekillerinden Ahmet İyimaya, Fatih Şahin, Tülay Selamoğlu, Haluk Özdalga ve Seyit Sertçelik,  AK Parti Ankara İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ankara İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel ve Büyükşehir Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

“30 Mart’ta Ankara Sandıklarında Patlama Olacak”

Programın açılış konuşmasını AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan gerçekleştirildi. “AK Partili olmak demek millet iradesini egemen olmak demektir” diyen Alparslan, “AK Partili olmak demek millet vesayeti üzerindeki bütün engelleri elinin tersiyle itebilmek demektir” şeklinde konuştu. Yaklaşan genel seçimleri hatırlatan ve seçimden zaferle çıkacaklarına vurgu yapan Alparslan, “Gelecek yıl, 30 Mart sabahı pek çok gazete manşetlerinde inşallah tüm Türkiye’de ve Ankara’da sandıkları patlatırcasına büyük bir demokrasi zaferini daha hep birlikte başaracağız. Ben bunu biliyor ve inanıyorum. Zira AK Parti kadroları olarak millete hizmete soyunmuş, azimli kararlı, samimi dost kişileriz, arkadaşlarız. Milletin umutlarını bir bir yerine getiriyor, hayallerini bir bir yerine getiriyoruz. Bunun için daha çok çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

“Pazarlıkla Yönetilmiyor “

Son günlerde farklı şekillerde bir takım tavizler verildiği, pazarlıklar yapıldığı gibi bir takım iddialar ve kamuoyunda milletin kafasını karıştırmaya dönük, bazı beyanlarla da karşı karşıya kaldığımızı görüyoruz. Şunu çok bir net şekilde bilinmelidir ki Ak parti ve Recep Tayyip Erdoğan hiç bir zaman bir tavizde,bir pazarlıkta bu süreci yönetmiyor ve yürütmüyor. Ülkenin,milletin menfaatleri gözeterek ve muhafaza etmek suretiyle tek bölge, tek vatan,tek bayrak ülküsünden hiç bir şekilde vazgeçmeksizin emin adımlarla yoluna devam ediyor .

“500bin üye ziyaret edilmeli”

500 bine yaklaşan üyelerin kapı kapı ziyaret edilmesi gerektiğini ifade eden Murat Alparslan, planlı, stratejik çalışmalarla başarıya ulaşacaklarını söyledi. Alparslan, “Gelecek mahalli seçimlerde inşallah 25 ilçe ve büyükşehir’in tamamını AK Partili belediyecilikle buluşturup, kavuşturup hizmetlerimizi bir bir yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Murat Alparslan’ın ardından AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mustafa Başer, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Selma Venedik, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Alperen Ayar, İl Genel Meclis Grup Başkan Vekili Ekrem Çiftçi, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin ve Akyurt İlçe Başkanı Veysel Fırat, faaliyetlerini anlattıkları birer sunum ve konuşma gerçekleştirdiler.

Haber: Beril Çuhadaroğlu



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

15.05.2024

  • İMSAK 03:43
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:40
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı