Tarih: 05.03.2016 18:40

AK Parti Ankara İl Başkanlığı “Birlik ve Beraberlik” gecesi

Facebook Twitter Linked-in

“Birlik ve Beraberlik” gecesine il başkanımız Sayın Mustafa Nedim Yamalı, Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Ankara kurucu il başkanı Ersönmez Yarbay, eski il başkanları Nurettin Akman, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İl Başkan Yardımcıları, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ile bugüne kadar ilçe başkanlığı yapmış kıymetli teşkilat mensupları ile bir araya gelindi.

Programda, ebedi aleme irtikal eden eski il başkanımız Ali Hersek ve geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu yoğun bakımda hayat mücadelesini yitiren Bala Belediye başkanı H. İbrahim gürbüz dualar ile anıldı.

Programda söz alan Ersönmez Yarbay; “bugün aramızda aktif görevi olmayan arkadaşlarımız var. Onlar kesinlikle üzülmesin bu iş her daim aktif görev alma meselesi değil bir mevsim meselesidir. Mevsimimiz geçince her birimiz görevi bir diğer arkadaşa devredeceğiz. Hoşgörüyü elden bırakmamalıyız”.

AK Parti Ankara İl Başkanımız Sayın Mustafa Nedim Yamalı konuşmalarında; “2002 de başlayan Ak Parti sürecinin bugünlere gelmesinde her birinizin payı vardır. Bizlerden önce bu görevi başarı ile yapmış il başkanlarından devraldığım bu görevi, daha ileri seviyelere ulaştırmak adına üzerimize düşen sorumlulukları en iyi şekilde yapacağız” dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —