Ak Parti Ankara İl Engelleri Kaldırdı

Ak Parti Ankara İl Engelleri Kaldırdı

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından organize edilen 3. Engelliler Spor Şöleni?ne spor, siyaset ve sanat dünyasından bir çok isim katıldı.

 TPAO Tesisleri`nde gerçekleştirilen etkinlikte ilk olarak Zihinsel ve Bedensel Engelliler ile ünlüler karması karşılaşırken, ikinci maçta ise İşitme Engelli Futbolcuklar ile Ak Parti Türkiye Siyasal Şampiyonu takımı karşılaştı. Karşılaşmaların başlama vuruşunu ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu yaptı.

 

Maç öncesi ‘Engelliye Avuç Açtırmayan Başbakanımız Size Minnettarız` yazılı pankart ile basın mensuplarına poz veren katılımcılar daha sonra açıklamada bulundu. Etkinliğin ilgi odağı olan Hakan Şükür`e geçtiğimiz günlerde yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor kulübünün Diyarbakırspor adıyla Diyarbakır`a taşınması açıklamasının yanlış anlaşıldığını ifade ederek, kendisinin farklı bir projeden bahsettiğini basına konunun yanlış yansıdığını belirtti.

 

Galatasaraylı eski bir futbolcu olarak Galatasaray`ın şampiyonluğunu değerlendiren Şükür, "Bir Galatasaraylı olarak çok sevindim. Ben ayrıca bir futbol severim ve yorumcuyum. Önemli bir başarı yakaladılar ve hak ettiler. Sezon boyunca gerek Avrupa da gerek lig de Fenerbahçe ile inanılmaz bir yarış içerisinde oldular. Diğer takımlarımızın da bu takımlarımızı zorlaması lazım." dedi.

 

Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi finaline de değinen Hakan Şükür, Türkiye Kupası`nda tahminde bulunmanın zor olduğunu ancak Fenerbahçe`nin en önemli favori takım olduğuna vurgu yaparak, Şampiyonlar Ligi Kupası`nı ise Borussia Dortmund takımının kazanmasını istediğini söyledi.

 

Öte yandan Hakan Şükür`ün 8 numaralı formasının arkasında Recep Tayyip Erdoğan yazması ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Sanatçı ise Faik Öztürk, AK Parti tarafından çok güzel bir organizasyona imza atıldığını ifade ederek, Sefiye Soyman ile kendilerinin de özürlü bir çocuğa sahip olduğunu Allah`ın engelli çocuk sahiplerine güç ve kuvvet vermesi temennisinde bulundu.

Haber: Beril Çuhadaroğlu 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı