Ak Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı? dan Başkan Gazi Şahin?e nezaket Ziyareti

Ak Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı? dan Başkan Gazi Şahin?e nezaket Ziyareti

Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin?i makamında ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 Şehit Ailelerine Ziyaret

 

İlk olarak, Elmadağ Şehit Ailelerini ve Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Şanlı,  İlçe Başkanı Eyüp Tekiner, İl Genel Meclis Üyesi Bayram Çalık, Ak Parti Elmadağ Kadın Kolları Başkanı Kadriye Aydın ve partililer ile birlikte Başkan Gazi Şahin’i makamında ziyaret etti.

 

Başkan Şahin; “İlçemiz için planladığımız projelerimizi, Hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile hayata geçirmekteyiz”

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; “ Bizler bu çalışmaları tek başımıza yapmadık. İlçemiz için planladığımız projelerimizi, Hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile hayata geçirmekteyiz.”dedi.

 

Başkan Şahin; “ 2009 Yerel seçimler öncesi Elmadağ’ımız için hazırladığımız projelerimiz tek tek hayata geçiyor. Kent Meydanı, Kemalpaşa Alışveriş Merkezi, Kültür ve Sanat Merkezi, Huzur Evi, Hasanoğlan Polis Amirliği ve Hasanoğlan Atık Su Arıtma tesisi çalışmalarımız aralıksız devam etmekte olup, İlçemizin en büyük sorunu olan su sorununu ortadan kaldırmak için yapılan Kargalı Yeraltı Barajımız da tamamlanarak hizmete geçmiştir” dedi. Başkan Şahin; Kentsel Dönüşüm ve Elmadağ Küçük Sanayi projelerimizin de gerekli çalışmaları tamamlanmış olup, yakın bir zamanda uygulamalara başlayacağımızı da belirtmek isterim. Bu projelerimizin, hızla gelişen ve değişen ilçemiz için önemli projeler olduklarına inanıyoruz” dedi.

 

Milletvekili Şanlı, Yerinde ve Gerekli Çalışmalarından Dolayı Başkan Şahin’i Tebrik etti.

 

Ak Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, yapılan çalışmaların çok yerinde ve gerekli çalışmalar olduğunu belirterek; “ Görüyoruz ki ilk etapta Elmadağ’ın en acil ihtiyaç duyduğu projeler hayata geçirilmiş. Başkan Gazi Şahin’i çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

19.05.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 20:07
  • YATSI 21:45
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.6 ° / 9 ° Güneşli
  • Salı 25.8 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı