Ak Parti Ankara Teşkilatlarında Gündem Yerel Seçim

Ak Parti Ankara Teşkilatlarında Gündem Yerel Seçim

Ak Parti Ankara İlçe Teşkilatları yerel seçim için çalışmlarını sürdürüyor. Bu ay Mamak İlçe Teşkilatı Necmettin Erbekan Kültür Merkezinde ilçe danışma toplantısını gerçekleştiriken Çankaya ilçe teşkilatı üyeleri piknikte bir araya geldi.

 Ak Parti Ankara milletvekillerinin ve Genel merkez Yerel yönetim`den sorumlu teşkilat başkanlarının yoğun katılım sağladığı toplantılarda gündem de Yerel seçim çalışmaları yer lırken Akparti teşkilatları içinde aday adayı geçen isimler kulislerde yer alıyor.

Mamak`ta Kulisler Kaynıyor

Mamak`ta mevcut Belediye Başkanı Mesut Akgül`e ilçe teşilatından tam destek sürerken, parti içinde Ercan Kınacı,Süleyman Sert ve Nidaver Akbayır`ında ismi Mamak`ta aday adayları arasında yer almakta.

Ak Çankaya`da Hedef Çankaya

Çankaya Ak Parti İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz`ın ismi Çankaya belediyesine geçerken İlçe Başkanı Yılmaz Ak Parti kadrolarının alanda gece gündüz demeden her seçim sonrası yeni bir seçime hazırlanır gibi çalıştığını bu yerel seçimdede hedeflerinin Haydi Ankara Hedef Çankaya sloganı ile çalışmlarını sürdürdüklerini kaydetti. Yılmaz Genel merkez`in uygun göreceği her isimle sonuna kadar çalışacaklarını kaydederken Çankaya projeleri ile Başkent`e yakışan bir Çankaya olması için mücadelemiz” dedi.

Yerel Seçimde Başarılara imza Atacağız

Ak Parti İl Başkanı Murat AlparslanÇankaya İlçe danışmada yaptığı konuşmasında yapılacak olan yerel seçimlerde de Ankara’da, Türkiye’de ve özellikle Çankaya’da Allah’ın izni ile büyük bir başarıya imza atılacağını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Çankaya’yı kazanacağız derken,  kesinlikle ve kesinlikle size inanıyorum, Önce inanmak, bu inancıda çalışarak desteklemek ve birlik beraberlik içinde hedefimize yürümek durumundayız” dedi.

 Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu yerel seçimlere ve çözüm sürecine vurgu yaptı. Siyasetin hizip kavgalarını yaşandığı bir alan olarak algılandığını aktaran Selamoğlu “Ancak AK Parti teşkilatlarında hizip kavgaları yoktur kardeşlik vardır, birlik ve beraberlik vardır. Bu birlik ve beraberlik sürdüğü sürece çalışmalarımızla ve yüce Yaradanın takdiriyle kazanamayacağımız hiçbir yer yok” dedi.

Etimesgut İlçe Doğan`ı Aday Görmek İstiyor

Etimesgut`ta ilçe teşkilatı İlçe Başkanı Ali Doğan`ı Etimesgut`ta Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini ifade ederken Tabanın sesini Genel Merkez`in görmesini talep ettiler.

Ak Parti İlçe Başkanlıklarının her ay rutin olarak çalışmaları gündeme getirdikleri toplantılarda bu ay yerel seçim ve sandık çalışmaları masaya yatırılan konular arasında yer alırken gezi parkı eylemleri ve Ankaranın zaralarıda gündeme geldi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu / Özel haber 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

01.05.2024

  • İMSAK 04:05
  • GÜNEŞ 05:42
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:50
  • YATSI 21:20
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı