AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı Kasım ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı Kasım ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı Kasım ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısı tüm teşkilat birimlerinin katılımıyla İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 Toplantıya teşkilat kademe ve birimlerinin yanı sıra Ankara Milletvekillerimizden Tülay Selamoğlu, Ülker Güzel, Fatih Şahin ile il başkanı ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.



Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Av. Süleyman Yılmaz konuşmalarında şu ifadelere yer verdi: 
"Mübarek Muharrem ayının öneminden bahsederek, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kasım ayı ilçe danışma meclisi toplantımız aynı zamanda dördüncü olağan kongremizin yıldönümüne denk gelmiştir. Bir yıl içinde neler yapmışız arkadaşlarımız anlatacak. Biz de teşkilat çalışmalarımız, üyelik ve büyükşehir yasasına değineceğiz." dedi. Yılmaz ardından üyelik çalışmalarımızdan bahsederek İlçemize yeni katılan mahallelerimiz hakkında teşkilatımıza bilgi verdi.
İlçe başkanının konuşmasının ardından ilçe sekreteri Esra Hüsrev ilçe teşkilatımızın geride kalan 1 yılın faaliyet raporunu slayt gösterisi eşliğinde sunumu gerçekleştirdi.


İlçe sekreteri Esra Hüsrev`in ardından, sırasıyla Sosyal İşler Başkanı Dursun Çam, Halkla İlişkiler Başkanı Yusuf Özcan ve Kadın kolları Başkan vekili Hülya Özkan konuşmalarını yaptılar. Daha sonrasında İlçemize yeni katılan mahallelerimizden Mahalle Başkanları söz alarak kendilerini tanıttılar.


Protokol konuşmalarında son konuşmaları sırasıyla yapan Ankara Milletvekillerimizden Ülker Güzel,Fatih Şahin, Tülay Selamoğlu ve Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, genel olarak Partimiz dönemindeki ekonomi, sanayi, iç ve dış politikadaki gelişmelere vurgu yaptılar. Bunun yanısıra İl Başkanı Murat Alparslan Çankayanın önemine vurgu yaparken, Çankaya Teşkilatının kardeşlik ve samimiyet içinde çalıştığını belirterek konuşmasına son verdi.
Konuşmacıların ortak ifadeleri, Mübarek Muharrem ayının öneminden bahsederek, birlik ve beraberlik içinde geçmesini dilediler, ayrıca 24 Kasım Ögretmenler Günü dolasıyla görevde ve emekli olan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladılar.

 

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

19.05.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 20:07
  • YATSI 21:45
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.6 ° / 9 ° Güneşli
  • Salı 25.8 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı