Ak Parti Çankaya?dan Huzurevine Yeni Yıl Ziyareti

Ak Parti Çankaya?dan Huzurevine Yeni Yıl Ziyareti

AK Parti Ankara milletvekili Ülker Güzel, Çankaya ilçe başkanı Süleyman Yılmaz ile AK Parti Çankaya sosyal işler birimi heyeti, Kırkkonaklar`da bulunan Sefa Huzurevi`ni ziyaret ederek yaşlıların yeni yılını kutladılar.

 AK Parti heyetini huzurevi girişinde işletmenin sahibi Sefa ve Gül Erbek çifti karşıladı. İlk olarak idari bölümde huzurevi`nin işleyişi hakkında bilgi veren Sefla Erbek, yaşlı ve hasta bakım merkezi olarak en iyi standartlarda hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi. Hizmet verdikleri alanın ne kadar da iyileşse gelişmiş ülke standartlarının altında kaldığını vurgulayan Erbek, bu alanda son on yıldaki gelişmelerin göz ardı edilemeyeceğini sözlerine ekledi. Verilen hizmetin yaşlıların bakımıyla sınırlı olmadığını söyleyen Sefa Erbek, hastaların bakım, rehabilitasyon ve tedavileriyle ilgili hizmet sunduklarını söyledi. AK Parti Çankaya’nın kendilerini yalnız bırakmadığına değinen Erbek, ilgisi için ziyarete katılan Ankara milletvekili Ülker Güzel’e teşekkür etti.

AK Parti Ankara milletvekili Ülker Güzel de, bir ülkenin gelişmişlik seviyesinin en önemli göstergelerinden birinin yaşlı ve bakım merkezlerinin standardı olduğunu söyledi. Sosyal aktivite ve yaşam alanlarının sektördeki önemine vurgu yapan Güzel, yaşlı ve bakıma muhtaç olanlara en iyi ve kaliteli hizmet sunmanın en başta gelen görevimiz olduğunu vurguladı.  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının bu alanda yoğun çalışmalar için de olduğunu söyleyen Güzel, sosyal  hizmetlerin yaygınlaşırken kaliteden ödün vermemesinin de önemli olduğunu sözlerine ekledi. Güzel, bizim kültürümüzde yaşlı ve bakım evlerine olan olumsuz bakışın sürdüğünü, bunu olumsuz değerlendirmenin mümkün olamayacağını vurguladı.

Görüşmenin ardından AK Parti heyeti huzurevi sakinlerinin tamamını ziyaret ederek hal ve hatırını sorarak yeni yılını kutladı. Tüm huzurevi sakinlerine karanfil ve çeşitli ikramlar sunan parti heyeti, ziyaretten oldukça memnun kalırken, yaşlıların mutluluğu da gözlerinden okunuyordu.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli