AK Parti Keçiören İlçe seçime hazırlanıyor..

AK Parti Keçiören İlçe  seçime hazırlanıyor..

AV. BÜLENT YAĞMUR; ?ÇALIŞMALARIMIZDA ENGELLERİN VE MAZERETLERİN ARKASINA SIĞINMAYACAĞIZ?

 AV. BÜLENT YAĞMUR;

“ÇALIŞMALARIMIZDA ENGELLERİN VE MAZERETLERİN ARKASINA SIĞINMAYACAĞIZ”

AK Parti olarak Keçiören’de hedeflerin ve beklentilerin yüksek olduğunu, bu hedef ve beklentilerin üstünde bir başarı yakalamak zorunda olduklarını ifade eden AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur, “İlçe teşkilatımızda görev alan yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız başarı için alın teri akıtmak zorundadır. Çalışmalarımızda engellerin ve mazeretlerin arkasına sığınmayacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı, İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri toplantı. Toplantıda İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bir brifing verdi.  Seçimlere kadar AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı olarak üye sayılarını artırmak için mücadele vereceklerini belirten Av. Bülent Yağmur, “Gerekirse her kapıyı çalacağız ve üye sayımızı artıracağız. Hükümetimizin projelerini, hedeflerini, yaptığı çalışmalarını Keçiörenlilere anlatacağız. On yılda Türkiye’ye, Ankara’ya ve Keçiören’e yapılan yatırımları saysak kitap olur. Dersimize iyi çalışacağız ve bunları vatandaşlarımıza, Keçiörenlilere tek tek anlatacağız. Bunu yaparken, engellerin ve mazeretlerin arkasına sığınmayacağız. Herkes görevini en iyi şekilde yaparsa sorun olmaz” şeklinde konuştu.

 

Sandık danışma meclislerinin sandık, mahalle ve ilçe düzeyinde mutlaka raporlar hazırlaması gerektiğini sözlerine ekleyen AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur, “Bu bir yıllık sürecin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekiyor. AK Parti, bugün olduğu gibi yarınlarda da ülkemizin geleceğinde ve yönetiminde söz sahibi olacak kadrolarının her türlü sorunun üstesinden gelebilecek, çağdaş projeler üretebilecek küresel vizyona sahip kişiler olmalarını amaçlamaktadır. Bu noktada gerçekleştirdiğimiz eğitim programının önemi büyüktür. Siyasal hayatımızın yıllarca en büyük sorunu, partilerimizin ve politikacılarımızın kendilerini halka anlatmakta, tanıtmakta büyük sıkıntı çekmeleri olmuştur. AK Parti siyaset hayatına katıldığı günden itibaren siyasal iletişim noktasında modern çağın gerektirdiği tüm imkânları kullanarak özgün bir dil belirlemiş ve milletimizin hissiyatına her daim tercüman olabilmiştir. Bu noktada siyasal hayatımızın yıllarca yaşadığı temel sorun olan “iletişimsizlik” sorununun AK Parti ile birlikte geride kaldığını görebilmekteyiz” diye konuştu.

 

Üye kayıtları, sandık kurulu çalışma düzeni başta olmak üzere ilçe yönetim kurulu üyelerine bilgiler aktaran Av. Bülent Yağmur, “Bu ülkenin aydınlık geleceğinde en büyük pay bizlere düşmektedir. Önümüzde 2023, 2053 ve 2071 yılı hedeflerimiz bulunmaktadır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi AK Parti teşkilatları gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için, yüzyıllık hedefler için çalışan teşkilatlardır. Bir seçim bittikten sonra başka bir seçimin hazırlık çalışmalarının içerisindeyiz. Bu, disipline edecek 2 senelik dönemde domino etkisi yapacak bir süreç olacaktır. Bu durumun hassasiyetini bilerek çalışmalarımızı sürdürmek zorundayız” diyerek açıklamalarını tamamladı.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

20.05.2024

  • İMSAK 03:36
  • GÜNEŞ 05:22
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 20:08
  • YATSI 21:47
  • Pazartesi 24.6 ° / 9 ° Güneşli
  • Salı 25.8 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 26.7 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı