Ak Partiden Ankara için Sıkı Kamp Programı

Ak Partiden Ankara için Sıkı Kamp Programı

Ak Parti Genel Merkez Teşkilatı Ankara Teşkilat içi eğitimi Kızılcahamam?da 2 gün sürecek kampla başladı. Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan?ın açılış konuşması ile başlayan eğitim kampın da yerel seçim süreci ve çözüm süreci masaya yatırıldı.

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın talimatıyla AK Parti, 81 il başkanı ile 957 ilçe başkanını Kızılcahamam`da kampa alıyor. Partinin 11 yıllık tarihinin en büyük kampı’nın ilk gününde Ankaralı seçilmişler vardı.

Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem  Türkiye’nin Başkenti olan Ankara’nın önemine değinirken , Ankarayı il ilçe belediyeler olarak sıkı takibe aldıklarını söyledi. 2014 Yerel seçimlerinin çok öenmli olduğunu ve tüm sorunların ortadan kaldırılması gerektiğine vurgu Erdem, teşkilat içi iletişim ve koordinasyona aşırı önem verdiklerini ifade ederek eğitim programnında diğer siyasi partilerde yaşanan kavgaların ak Parti kadrolarında yaşanmaması için eğitim ve bilginin öenmli olduğunu vurguladı. 

Ankara’nın sorunları,Yerel seçim süreci ve çözüm sürece’nin gündeme alındığı Ak parti teşkilat içi eğitim programına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınc, Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Tülay Selamoğlu, Emrullah İşler, Ülker Güzel, Fatih Şahin, Cevdet Erdöl, Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, Mehmet Emin Ekmen, Ankara ilçe Belediye Başkanları, il genel meclis üyeleri, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve parti yöneticileri katıldı.

“Ankara’nın Önemi Büyük”

Toplantının açılış konuşmalarını Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaparken genel olarak verilen mesaj yerel seçimlerde Ak Partili mevcut Belediye Başkanları’nın çalışmaları’nın ince elenip sık dokunacağı yönenün de oldu. İlçe belediyelerde yaşanan sorunların düzeltileceleceği ve gerekli anket kamuoyu yoklamaları genel merkeze ulaşan aksaklıkların önemine vurgu yapılırken 2014 yerel seçimlerinin çok öenli bir domino taşının en baş taşı olduğu vurgulandı. Ak partinin iletişim, örgütlenme ve alan çalışmaları konusunda oldukça titiz davranılacağının altını çizen Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan Ak Partinin her türlü çalışma da teşkilatlarını esas almaktadır.Milletimize verilen hiçbir şekilde etnik dil din ırk ayrımı yapmadan ev ev cadde cadde teşkilatlar ile gezerek AK partinin çalışmalarının anlatılması gerekliliğini ifade etti. Alparslan Ankarada 460 bin üyesi ile çok büyük bir aile olduklarını vurguladı.

“Eğitim Şart”

Genel Başkan Yardımcısı  Ekrem Erdem partililere büyük bir aile olduklarını ifade ederek siyasette eğitim şart. Seçmlenlere doğru bilgi vermek hizmetleri anlastmak projeleri oluşturmak vizyonu genişletmek için AK kadrolarda eğitim birinci sıradadır” dedi. Erdem Ankaranın sorunlarını gündeme alacaklarını ve tüm sorul, sorunlara çözüm geliştireceklerini ifade etti. Erdem Tüm Türkiye geneli siyasi partilerin en az ayda bir kez cazibe merkezi Ankara’ya geldiklerini ifade ederek Başkenti yöneten Ak Partili kadrolar her şekilde örnek olmak zorundalar” dedi.

“Çözüm Süreci”

Ankara Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, muhalefet partilerinin çözüm sürecine ilişkin tavrını eleştirerek, "Hiçbirinizin cesaret edemediği, hiçbirinizin altından kalkacağına inanmadığı, adım atmadığı, kenarlarda köşelerde gün geçirmeye çalıştığınız bir meselede, AK Parti bugün her türlü kararlılığı gösteriyor, Baldıran zehiri içmeye de iktidar kaybetmeye de hazırım ama bu terör belasından bu ülkeyi kurtaracağım diyorsa buna ayakta selam durmanız lazım" dedi.

Arınç, Kızılcahamam`da düzenlenen AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Ankara Teşkilat İçi Eğitim Programı`nda, siyasette en önemli unsurun teşkilatın gücü olduğunu söyledi.

Bütün teşkilatların gücünün önemli olduğunu ancak Ankara`nın en güçlü teşkilat olması gerektiğini vurgulayan Arınç, bu görevin bugüne kadar layıkıyla yerine getirildiğini belirterek teşkilat üyelerine teşekkür etti.

AK Parti kurulduğundan bu yana her geçen gün gücünün arttığını ifade eden Arınç, "Zaman zaman sendelemeler geçirdik ama hedefimizden hiç sapmadan daha güçlü şekilde bugünlere geldik" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı