Ak Partiden Büyükşehir?e İlk Aday Adayı ?Cebeci?

Ak Partiden Büyükşehir?e İlk Aday Adayı ?Cebeci?

Türkiye Sağlık Çalışanları Derneği Başkan Yardımcısı olan Bekir Cebeci Ak Parti?den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

 Ak Parti’den İlk olarak Melih Gökçek’in karşına aday adayı olarak çıkan Bekir Cebeci “Bizde bayrak yarışı vardır rekabet söz konusu değildir” diyerek mevcut Belediye Başkanı Melih Gökçek’e rakip değil bir abimiz,  iyi bir devlet adamı olarak daha iyi makam mevkilerde görmek isteriz ”dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesine ilk Aday adaylığını CHP Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç’ın açıklamasının ardından ikinci Aday Adayı Ak Partiden geldi. Ak Parti’de siyaset yapan ve Sağlık-Der Başkan Yardımcısı olan Bekir Cebeci Ankara Projelerini ve Ankara’yı zirveye taşımak üzere bu göreve aday olduğunu açıkladı. Beril Çuhadaroğlu’nun sorulanı cevaplandıran Cebeci Melih Gökçek’e rakip olmadığının da altını çizdi. Ak partide rakiplik değil bayrak yarışı olduğunu kaydeden Cebeci ;  “ Marka şehrimiz olan Başkentte iyi bir başkan olarak aday adayı olarak çıktım ve görev almak istiyoruz” dedi. Cebeci açıklamasında şunları kaydetti ; “ Ak Parti ailesinde yer almak Ankara projelerimi hayata geçirmek istiyorum. Hizmet yarışında Başkentin ulaşım, ekonomik ve sosyolojik anlamda değer katacağımız bir çok projemiz ve güçlü bir ekiple Ankara için çalışmak için bu göreve talibim. Günlük karşılaştığımızı aksiliklerini giderilmesi, raylı sistemlerin geliştirilmesi Ankara’nın daha yeşil bir Ankara için bu bayrak yarışında varız. Melih Bey aday adayıdır dorudur. Melih Başkan abi’miz ve büyüğümüz. Melih Başkanımız aynı zamanda iyi ve başarılı bir devlet adamıdır genel merkezimiz nasıl taktir eder bilinmez ama abimizi en iyiy yerlerde görmek isteriz. O nedenle bir rakip olarak değil bu görev bayrağını üstlenecek bir aday adayı olarak, projelerimizi halkımızla gerçekleştirerek daha güzel bir başkent için bu görevde yer almak isterim” diye konuştu.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı