Ak Partili Ceylan; "Yenimahalle?yi Kadınlar Güzelleştirecek"

Ak Partili Ceylan;

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Haluk İpek ile AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Şentepe?li hanımlar ile bir araya geldiler.

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Haluk İpek ile AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Şentepe’li hanımlar ile bir araya geldiler.

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan yaptığı konuşmada Salonda bulunan hanımların önce duasını sonra desteğini talep etti. Seçime çok az bir süre kaldığını, Yenimahalle’de yeni dönemi başlatmak için durmaksızın çalıştıklarını kaydetti. Gittiği her yerde halkın büyük ilgisi ile karşılaştığını belirten Ceylan “Allah izin verirse, sizlerin de desteği ile Yenimahalle seçimlerden sonra hak ettiği hizmeti almaya başlayacak” dedi.

Ceylan Yenimahalle için birçok projelerinin olduğunu bunlardan birisinin de hanımlara yönelik yapacakları Kültür Sanat Merkezi olduğundan bahsetti. Ceylan, yapacakları kültür sanat merkezinde hanımların her türlü kültür sanat aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri gibi, geleneksel sanatlarda da kendilerini geliştirebileceklerini kaydetti. Bu merkez de hanımların hoş vakit geçirecekleri mekanların da olacağının altını çizdi. Ceylan Yenimahalle’yi kadınların güzelleştireceğini de sözlerine ekledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek Hanımlara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini söyleyerek konuşmasına başladı. AK Parti’nin en çok oyu kadınlardan aldığını belirten İpek, “Türkiye’nin geleceğine, Tayyip Erdoğan’a oy veren Hanım kardeşlerime bu yüzden teşekkür ediyorum.” Dedi.

Haluk İpek, Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan’ın kalfalık dönemini İl Özel İdaresi’nde tamamladığını söyleyerek 30 Mart’tan sonra Yenimahalle’de ustalık döneminin başlayacağını belirtti.

İpek Yenimahalle’nin daha iyi, daha modern bir ilçe olabilmesi için yeterli donanım ve tecrübeye sahip olan Adem Ceylan’ın desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Haber: Orhan Aydan 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu