Ak Parti`nin Ankara Adayı Gökçek Oldu

Ak Parti`nin  Ankara Adayı Gökçek Oldu

Angara Gazetesinde gündeme getirdiğimiz Ak Parti Ankara adaylarından bazı isimleri belirlediğini ve masaya yatırdığını ilk olarak Beril Çuhadaroğlu`nun kaleminden gazetemizde gündeme getirmiştik.

 Ankara ve birçok il ve ilçenin adaylarının belirlendiğini yakın zamanda açıklanacağını duyurduğumuz gazetemizde Ak Parti İlçe Belediyeler için aday belirleme çalışmalarını sürdürürken yüzde 80`ini tamamlamış durumda. Aday belirlemede parti üst yönetim kurulunun değerlendirmesinden geçen adaylar kamuoyu anketleri, parti ve adayın aldığı oy orantısı, adayın hizmet ve kamuoyundaki algısı değerlendirmeler arasına alınıyor. Mevcut belediyeler de oy arttırma farklı siyasi partilerin belediye başkanı olduğu ilçelere Ak Partili belediyecilik anlayışını getirmek için çalışan Ak Parti`de bazı bakan ve milletvekilleri de aday olarak gösterilmek üzere ilerleyen günlerde açıklanacak.  

Ak Parti "Gökçek" dedi

Ak parti grup toplantısında Başbakan Erdoğan 10 büyük ilin Belediye Başkan adayını açıkladı. En çok konuşulan isimse Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek oldu.  Melih Gökçek`i kesin aday göstermeyecek iddialarını da adaylığını açıklayarak yalanlanmış oldu.

Başbakan Erdoğan Gökçek`in ismini açıklamadan önce Ankara`da yapılan yatırımlara dikkat çekerek Ankara`da attığımız adımlarda Emniyet sarayı, ulaşım noktasında Ankara`ya kazandırdıkları özet görüntülerle anlatmak mümkün değil" dedi. Ankara tanıtım çalışması yapılacağını ve gösterim planlarını halkla buluşturacaklarını ifade eden Erdoğan "  Batıkent- Sincan Metro hattının yıl sonuna kadar biteceğini de ifade etti.  

29 Kasım`da genişletilmiş İl Başkanları toplantısı düzenleyecek olan Ak Partide bazı adaylarında genişletilmiş İl Başkanları toplantısında isimlerinin açıklanması bekleniyor. Kulislerde Ankara ilçelerinden ziyade İzmir büyükşehir için isim tartışması sürüyor. Herşey bu millet için fon müziği ile adaylarını açıklayan Ak Parti Genel Başkanı Başbakanı Başbakan Erdoğan grup toplantısında Ak Parti katılımcı üretken, hizmet `i ön plana alan bir seçim kampanyası yürüteceklerinin de sinyallerini verdi.

Ankara`da Yerel seçim yavaş yavaş şekillenirken MHP Ankara Adayı Mevlüt Karakaya, Ak Parti Ankara Adayı Melih Gökçek CHp ise isim konusunda Muharrem İnce, İlhan Kesici ve Cengiz Topel Yıldırım isimlerinden kimin olacağı muamması sürüyor.      

Grup Toplantısında Açıklanan Adaylar :

5`i Büyükşehir olmak üzere 10 Belediye başkan adayı.  

Gümüşhane Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  : Ercan Çimen 

 Bartın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Dr Seyfettin Kalay,

Kırşehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Yaşar Bahçeci

Amasya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Cafer Özdemir

Afyon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Burhanettin Çoban

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Tahir Akyürek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Fatih Mehmet Erkoç

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Harun Karacan

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Mehmet Özhaseki

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  İbrahim Melih Gökçek

Haber:Beril Çuhadaroğlu  

 

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

07.05.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:35
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:28
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.6 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Perşembe 22.8 ° / 10.3 ° Güneşli