AK Parti Kadın Kolları kongreleri başladı

AK Parti Kadın Kolları  kongreleri başladı

AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Kara: -"Kadın Kolları teşkilatımız, fedakar, gayretli, istekli ve güleryüzlü çalışmalarıyla AK Parti`nin başarısında her daim öncü güç olmuştur"

Ak Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Kara, "Kadın Kolları teşkilatımız, fedakar, gayretli, istekli ve güleryüzlü çalışmalarıyla AK Parti`nin başarısında her daim öncü güç olmuştur" dedi.

Kara, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongre sürecine ilişkin düzenlediği basın toplantısında, 10 ve 25 Ocak arasında ilçe kadın kolları kongrelerini gerçekleştirdikten sonra il kongresiyle bu süreci tamamlayacaklarını söyledi.

Partinin 10 Ağustos 2001`de kurulmasından bu yana halktan aldıkları destek ve güvenle girdikleri seçimlerden başarıyla çıktıklarını dile getiren Kara, "Bugün de 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için çok değerli kadrolarımızı seçiyor, yenileniyor, güçleniyor ve büyük millet, büyükTürkiye hedefinin temellerini hep birlikte atıyoruz" diye konuştu.

AK Parti Kadın Kolları`nın 4 milyonu bulan üyesiyle dünyanın en büyük kadın örgütlerinden birisi olduğuna işaret eden Kara, şunları kaydetti:

"AK Parti Kadın Kolları, kadınlarımızın sesinin en gür çıktığı platform olmuştur. Partimizin başarısının arkasındaki en önemli güç hiç kuşkusuz kadınlarımızdır. Kadın Kolları teşkilatımız, fedakar, gayretli, istekli ve güleryüzlü çalışmalarıyla AK Parti`nin başarısında her daim öncü güç olmuştur. Sergilediğimiz birlik ve beraberlik emsal olmaktadır. AK Parti siyasette kadınlara verdiği önemle, kadının konumunu güçlendirmeye yönelik uyguladığı politikayla kadınlarımızın toplum hayatına daha etkin katılımını hedeflemiştir. Bugün partimizin her kademesinde yer alan kadınlar, siyasetin nesnesi değil öznesi olduklarını göstermişlerdir. Kadının elinin değdiği her alanda değişim yaşandığını göstermişlerdir."

Kadın Kolları olarak yapacakları kongreden daha da güçlenerek çıkacaklarını vurgulayan Kara, "Birlik ve beraberlik anlayışının kongrelerden çıkaracağı enerjiyle milli iradeyi hakim kılmaya devam edeceğiz. Yeni Türkiye, yeni güç, kadın 23 diyoruz" ifadelerini kullandı.



Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı