AK PARTİ SİNCAN’DA HEDEF YÜZDE 100

AK PARTİ SİNCAN’DA HEDEF YÜZDE 100

Ak Parti Sincan İlçe Teşkilatı 7 Haziran’daki Genel Seçimlerin startını verdi. Seçim Koordinasyon Merkezini kısa zamanda kurarak çalışmalara başlayan Ak Parti Sincan Teşkilatı, kapı kapı dolaşıyor. Hedeflerini %100 olarak açıklayan İlçe Başkanı Av. Fatih

Yaptığı çalışmalarla her zaman Ak Parti’de örnek teşkilat olarak gösterilen  Sincan, sahaya indi.. 7 Haziran’daki Genel Seçimler için hızlı bir şekilde Seçim Koordinasyon Merkezini kuran Ak Parti Sincan Teşkilatı SKM başkanlığına genç ve başarılı bir isim olan Gültekin Gündüz’ü getirdi. SKM yönetimin oluşturulmasını ardından Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Avukat Fatih Omaç liderliğinde parti teşkilatı sahaya indi. Sincan’da kapı kapı dolaşmaya başlayan ana kademe, gençlik ve kadın kolları yönetimleri ile mahalle temsilcileri hem Ak Parti’ye yeni üye kazandırıyor, hem hükümetin icraatlarını birebir vatandaşa aktarıyor.

Sincan’da çalınmadık kapı kalmayana kadar çalışacaklarını belirten Başkan Omaç ve ekibi, köyden dönüşen yeni mahalleleri de ihmal etmiyor. Her bir mahalleyi tek tek dolaşan başkan Omaç’a Sincan Belediye Başkanı Doç.Dr. Mustafa TUNA’da eşlik ediyor. 

Sivil toplum kuruluşları ile de dirsek temasında olduklarını ifade eden Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, “esnafımızı da tek tek ziyaret ediyoruz. Bu seçim oldukça önemli Ak Parti’nin en az 400 vekil çıkararak Anayasayı değiştirecek çoğunluğa erişmesi gerekiyor.” dedi

HER KAPI ÇALINACAK

7 Haziran’dan alnımızın akı ile çıkacağız diyen Omaç: “Hedefimiz yüzde 100.. Neden olmasın ki.. Ak Parti yanlızca bir grubun, kesimin değil. Tüm toplumun halkın partisi. Bu yüzden herkesin oyuna talibiz. Amacımız görevimizi eksiksiz ve tam yapıp 7 Haziran’da istediğimiz sonucu sandığa yansıtmaktır.” dedi.

AK Parti’nin Türkiye’nin güvencesi olduğunu ifade eden Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin önemine vurgu yaptı. Omaç, “Sincan her zaman Ak Partimizin yanında oldu. Bu seçimde de vatandaşımız safını belli edip gereğini yapacaktır. Bu konuda yönetim kurulu üyelerimize, SKM çalışanlarımıza, gençlik ve kadın kollarımıza güveniyorum, birlikte çok güzel hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli