Ak Parti Sincan Teşkilatı Dur Durak Bilmiyor…

Ak Parti Sincan Teşkilatı Dur Durak Bilmiyor…

Ak Parti Sincan İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Av. Fatih OMAÇ ve Teşkilatı göreve geldiği günden beri dur durak demeden çalışıyor.

2015 Genel Seçimlerine yaklaşık bir ay süre kala seçim çalışmalarını daha da hız veren Ak Parti Sincan Teşkilatı, her gün en az 3 milletvekili adayıyla birlikte saha çalışması yapıyor. Diğer partilerden henüz herhangi bir çalışma veya faaliyet göze çarpmazken Ak Parti seçim çalışmalarına 3 ay önce başladı.Tutmuş olduğu 5 katlı Seçim Koordinasyon Merkeziyle rakiplerine adeta göz dağı veren Ak Parti Sincan Teşkilatı SKM binasında her gün neredeyse sabaha kadar hummalı bir çalışma sürdürüyor.

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Fatih OMAÇ; Milletvekili adayları ile birlikte bir taraftan STK ve Esnaf ziyaretlerini sürdürürken diğer taraftan da ev, site ve salon toplantılarına devam ettiklerini söyledi. Ziyaretlerde Sincan Halkının sorunlarını ve taleplerini dinlediklerini ve bu taleplerin karşılanması için Milletvekilleriyle birlikte ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Omaç, “Sincan bizim gözbebeğimiz, en değerlimiz. Sincan halkının sorunu bizim de sorunumuz. Sincan’da gülümsemeyen bir yüz kalmayıncaya kadar rahat uyku bize haram! Sincan her şeyin en iyisine layık. Sincanı hak ettiği gerçek yere ulaştırıncaya kadar gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi.

Seçim çalışmalarının yanı sıra kapı tarama faaliyetlerine de devam ettiklerini söyleyen İlçe Başkanı Fatih OMAÇ, “Sincan’da sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız.” dedi. Ak Parti Sincan İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları ve Mahalle Komisyonlarıyla birlikte Sincan sakinlerinin tek tek kapısını çaldıklarını söyleyen Omaç, “Bu vesileyle vatandaşımızın halini hatırını, bir sıkıntısının veya  herhangi bir isteğinin olup olmadığını soruyoruz. Partimize oy versin veya vermesin vatandaşlarımızı- bizi her zaman güler yüzle karşılıyor. Çünkü Ak Parti milletin umudu. Ülkeyi bugünlere getiren ve daha da ilerilere taşıyacak olan tek parti Ak Parti’dir.” Diye konuştu.

25 Nisan 2015 Cumartesi günü Ak Parti’nin 1. Bölge Milletvekili Adaylarının tamamı Sincan’da idi. 25 Nisan sabahı Sincan’a gelen Başbakan Yardımcısı Yalçın AKDOĞAN dahil olmak üzere tüm Milletvekili Adaylarının her biri akşama kadar farklı bir mahallede çalışmalarını sürdürdü. Sincan’a çıkarma yapan Ak Partili vekiller 25 Nisan Cumartesi akşamı yapılan Ak Parti Sincan İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Heyecan ve coşkunun hat safhada olduğu toplantıda Teşkilatın hazırlamış olduğu videoyu izlerken salonda duygusal anlar yaşandı. Her bir adayın söz alıp konuşma yaptığı toplantıda adaylar teşkilata ve halka kendisini daha yakından tanıtmış oldu. Salonu hınca hınç dolduran Ak Partililer adeta düşman çatlattı.

Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Av. Fatih OMAÇ; Başkanlığını Gültekin GÜNDÜZ’ün yürüttüğü Seçim Koordinasyon Merkezi komutasında faaliyetlerini seçim gününe kadar devamlı arttırarak yürüteceklerini ve rakiplerine açık ara fark atarak Sincan’da yeni bir başarıya daha imza atacaklarını söyledi 



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli