ALİ BAŞKARAAĞAÇ GÖKÇEK`E;" ANKARA`DA SENİN TEK RAKİBİN BENİM."dedi.

ALİ BAŞKARAAĞAÇ GÖKÇEK`E;

AYAŞ BELEDİYE BAŞKANI CHP ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI A. ADAYI ALİ BAŞKARAAĞAÇ MELİH GÖKÇEK`İN CANLI YAYINDA YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALARA CEVAP VERDİ.

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek`in bir haber kanalında yapmış olduğu açıklamalarda "Benim Rakibim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`dur " demesi üzerine;

 

Ayaş Belediye Başkanı CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı a. Adayı Ali  Başkaraağaç Gökçek`e cevap verdi.

Başkaraağaç "  Televizyon Kanallarında  tek başına çıkıyorsun    kendin çalıp, kendin söylüyorsun. Ankara artık senin projelerinden, uygulamalarından, ağlamalarından ve üslubundan bıktı. Halk sana  100. yıl da yapmış olduğun uygulamalarla ilgili canlı yayında soruyor.. halkın sesine kulak verdiniz mi? Kamuoyunun kararlarını uyguladınız mı?  diye sen cevap veremiyorsun.  CHP üzerinden ucuz, anlamsız seviyesi düşük  açıklamalar  yaparak halkı kandırdığını sanıyorsun.  Ama Gökçek`in bu açıklamaları son çırpınışları.Gökçek`in   rakibi benim. CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı A. Adayıyım. Gel bildiklerimizi sen de bende kamuoyunun önünde tartışalım. Ankara 20 yıldır nasıl yönetiliyor? Metro`yu neden Ulaştırma Bakanlığı`na devrettin ? Demir kafesin paralarını nasıl çar çur ettin? Ankara`nın yeşilini katledip ithal ağaçlar getirerek kimlere nasıl bir rant sağladın?Ankaralının geleceğini  ASKİ üzerinden ipotek ederek nasıl kararttın? Ankara`nın ulaşımını nasıl çekilmez hale getirdin? Sen bunlara cevap ver. CHP  ile ilgili yaptığın açıklamalarda neyi garantilemek istiyorsun kamuoyuda  bizde  iyi biliyoruz. ? Ne kadar CHP ile kavga edersen o kadar gündemde kalırsın. çünkü hiçbir doğru hizmetin, projen yok.  Ankara`yı ,Ankaralıları biz iyi tanıyoruz. Ankara`yı alacağız. Bu yüzden senin rakibin benim. Ankara`ya hizmet etmek için Belediye Başkanı oldun. Belediye başkanı bütünleştirici, birleştirici olur . Halkıyla kavga etmez. Sağcısı solcusu hepsi bizim halkımız. Senin görevin CHP lilerle, halkla  kavga etmek değil, halka hizmet etmek. " dedi.

Başkaraağaç sözlerine şöyle devam etti. ;"Sen önce kendi adaylığını garantile... Ama garantilesen de fark etmez çünkü Ankaralılar artık senin neyi nasıl yaptığını  iyi biliyor. Ankaralılar Ankara`yı sana teslim etmeyecek. 20 yıllık uygulamalarına son vereceğiz.Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu senin muhatabın  olamaz. Genel Başkanımız  sana canlı yayında gereken cevapları vererek susturmuştu. Sıra bende .Gel benimle hangi kanalda olursa olsun canlı yayında  seninle Ankara`yı tartışalım.  "  dedi.    



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli