Altındağ?da 3 park daha açıldı, parklar çocukların neşesiyle doldu.

Altındağ?da 3 park daha açıldı, parklar çocukların neşesiyle doldu.

Altındağ?daki yeşil alan miktarı artmaya devam ediyor. Yapımı kısa sürede tamamlanan 3 yeni park, temsilen Ulubey Parkı?nda gerçekleştirilen törenle açıldı. Açılış töreninden günler önce mahalle sakinlerinin uğrak yeri olan ve yapıldıkları mahallelerde bü

 Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Ankara milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve başta çocuklar olmak üzere çok sayıda Altındağlı katıldı.

 Başkan Tiryaki’den yeni yollar, yeni parklar müjdesi

 Açılış töreninde Ulubey Mahallesi’ndeki vatandaşlara seslenen Başkan Tiryaki, mahalledeki tüm yolların ve parkların hep gecekondular yıkılarak açıldığını vurguladı. “Bundan birkaç yıl önce vatandaşlarımıza evlerinizi yıkacağız dediğimizde, herkes evlerini ellerinden alacağımızı zannediyordu. Bugün bize duyulan güvenin tam olduğunu görüyorum ki, yanıma gelen herkes evlerini ne zaman yıkacağımızı soruyor. Bunun için teşekkür ediyorum.” diyen Başkan Tiryaki “Buraları böyle bırakmayacağız, bırakamayız.” sözleriyle vatandaşların beklediği yıkım müjdesini verdi. Tiryaki, açılan parkların tüm Altındağ’a hayırlı olmasını temenni etti.

 “Biz Başkan Tiryaki’nin hızına yetişemiyoruz.”

 AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek ise Altındağ’da yapılan açılışların çokluğuna vurgu yaparak “ Altındağ’da artık her hafta bir açılış var. Biz hepsine gelmek istiyoruz ama yetişemiyoruz. Veysel Tiryaki o kadar hızlı ki, biz Veysel Tiryaki’nin hızına yetişemiyoruz. Onunla ve ekibiyle gurur duyuyoruz. Allah onun yardımcısı olsun.” dedi.

 AK Parti Ankara milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler ise Ankara’da en hızlı ve en çarpıcı biçimde değişen ilçenin Altındağ olduğunun altını çizdi. Başkan Tiryaki’yi tebrik eden İşler, Altındağlı vatandaşlardan elbirliğiyle dönüşüme destek vermelerini istedi.

 Çocuklar sevinçle parka koştu

 Parkın açılışına ise en çok çocuklar sevindi. Çocuklar, açılış töreninin ardından sevinçle parktaki oyuncaklara koştu. Kaydıraklardan kayan Rumeysa “Daha önce evimizden uzaktaki bir parka gidiyorduk. Annem izin vermiyordu. Burası daha güzel… Oyuncaklar çok güzel, evimize de yakın.” diyerek park için teşekkür etti.

 Parkın açılışının ardından çocuklarıyla birlikte parka gelen anne Hatice Cebeci ise “Daha önceden çocuklarımı parka götüremiyordum. Evde, bahçede tozla toprakla oynuyorlardı. Burası tertemiz, çok da güzel… Artık her gün parka getireceğim. Akşamları parkın ışıkları yanınca ışıl ışıl oluyor, seyretmeye doyamıyoruz. Biz de gelip yürüyüş yapıyoruz. “ sözleriyle sevincini paylaştı. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

15.05.2024

  • İMSAK 03:43
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:40
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı