Altındağ’da Görev Degişimi

Altındağ’da Görev Degişimi

İYİ Parti Altındağ İlçe Başkanı Halil Zorba’nın istifası nedeni ile boşalan ilçe başkanlığına atanan Erhan Sun İlçede sorunların kangren olduğunun söyledi.

UYUŞTURUCU 9 YAŞA İNDİ’

Sun, Altındağ’ın sorunları hakkında gazetemize değerlendirmede bulundu. Sun AK Parti’nin ilçe belediyesini kazanmasına rağmen sorunları ortadan kaldırmadığını belirtti. İlçemizde okuma oranı düşük. İstihdam konusunda sıkıntı yaşıyoruz İlçeye yatırım yapılmıyor, ilçede uyuşturucu madde satışının olduğunu ve bunun çözülemediğini belirterek, “Ne hikmetse maddeye ulaşım ilçede çok kolay  madde satışından gözaltılıların  olmasına rağmen durdurulamayan uyuşturucu kullanımı 9 yaş’a kadar indiğinin altını çizdi.

SİTELER ALTYAPI SORUNUNA ÖRNEK

İlçede altyapı ve yapılaşma sorunu olduğunu da vurgulayan Sun, duruma Siteler semtinden örnek verdi: “Siteler esnafı her gün altyapıdan şikayetçi. Çarpık yapılaşma var. Zamanında oy için saçma sapan inşaatlara ruhsat verilmiş. Çarpık yapılaşma trafik sorununu da doğuruyor.

SORUNLARI BÜYÜKŞEHİRLE EL ELE ÇÖZECEĞİZ

İlçe Başkanlığı döneminde yapmayı planladığı faaliyetlerden bahseden Sun, uyuşsorunların çözümü için  Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne proje sunacaklarını açıklayan Sun“Belediyenin hizmet binalarının birinde sosyal tesis kurulmasını sağlayacağız. EGO Spor Kulübü ile de görüştük ve spor alanı için bize yardımcı olacaklarını söylediler. Çocukları uyuşturucu maddeden uzak tutup, spora yönlendireceğiz. Boş zamanlarını sporla değerlendirmelerini sağlamayı düşünüyoruz.”

BÜYÜKŞEHİR PROJELERE DESTEK VERECEK’

Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın toplantılarda partilerin ilçe başkanlarından bölgelerine dair sorunları iletmelerini istediğini belirten Sun, “Kendisi bizlere bölgelerimizdeki düzensizlikleri rapor halinde iletmemizi istediği gibi projelerimizi de sunmamızı istedi. Kendisine ilçemize ilişkin projelerimizi sunacağız ve söz verdiği desteği alacağız” dedi.

SURİYELİLER KONUSUNDA ALTINDAĞ TEDİRGİN

İlçede Suriyeli nüfustan kaynaklı sorunlar yaşandığını aktaran Sun, sorunu söyle anlattı: “Suriyeliler bizim kanayan yaramız. Yaşam hakkı önceliklidir ama onların bulunduğu mahallelerde suç oranı her geçen gün artıyor. Vergi ödemeden dükkanlarında satış yapıyorlar, vergilerini zar zor ödeyen Türk esnafI perişan bu gidaşata bir son verilmesi gerektiğini vurguladı.

 ‘ADAMIMIN ADAMI ANLAYIŞIYLA YEREL İDARECİLİK YAPILMAZ’

Yerel  idareciliğin siyasetten uzak olması gerektiğine dikkat çeken Sun, “Particilik ve adamımın adamı anlayışıyla değil de, bölge halkıyla iç içe olarak yerel idarecilik yapılmalı.

Vatandaşın sorunları dinlenerek, onların deneyimlerinden yararlanarak proje yapılmalı.  Halka düzgün ve kaliteli hizmet verilmeli” sözleriyle düşüncelerini açıkladı.

‘SAYIN AKŞENER’İN MESAJLARINI VATANDAŞA AKTARACAĞIZ’

Sun önümüzdeki yerel seçimlere şimdiden hazırlandıklarını vurgulayarak, “İYİ Partiye vatandaşın teveccühü günden güne artıyor. Genel Merkezimizde AR-GE Merkezinin ilçelere yönelik projeleri var ve bunları vatandaşa anlatacağız.

Sayın Meral Akşener’in mesajlarını vatandaşa doğru aktardıkça önümüzdeki  seçimlerde oy patlaması yaşayacağız” diye dikkat çekti.



Anahtar Kelimeler: Altındağ’ Görev Degişimi

Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli