Altınok ; " Siyasi Baronlara Çalışmadık"

Altınok ;

Adaylığı Ankara siyasetine tartışmalar ile gündeme gelen Turgut Altınok Keçiören Belediye başkanlığına adaylığını açıklamasının ardından alan çalışmalarına başladı.

Keçiörenliller ile haftasonu bir araya gelen Altınok `a vatandaşın ilgisi yoğun olurken kendisi ile uğraşmak isteyenlere sert mesajlar verdi.

 Altınok toplantıda siyasette temiz kalmak çok zordur bunu duymuyoruz görüyoruz  diyerek ; " Biz siyasi baronlara hizmet etmedik, dönemimde belediyeden iş yapıp zengin olan bir kişi dahi yoktur" dedi.    

Keçiören`de Güçlü düğün salonuında haftasonu destekçileri ile bir araya gelen Turgut Altınok`a destek büyük oldu. Henüz hiç bir siyasi partiden adaylığını açıklamayan Altınok`a Büyük birlik partisi İl Bakanlığı ve Alperenler toplantıya katılarak tam destek verdi.

Keçiörenli İş adamı Mehmet Yavuz ve  Sivil toplum kuruluşlarında bir çok görevde bulunan Arzu Dinçsönmez`in organizesinde düzenlenen toplantıda Altınok davul zurnalar ile kapıda karşılanırken "Onurlu Başkan,efsane başkan sloganları ile karşılandı. İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan toplantıda Altınok destekçileri yoğun ilgi gösterirken Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanlığı, Yönetim kurulu üyeleri ve Alperenler toplantıda Altınok`a destek verdiler.

Eşi ile birlikte toplantıya katılan Altınok  destekçilerine, Keçiören de kaldığımız yerden devam edeceğiz bunda kimsenin şüphesi olmasın dedi.

"Keçiörenlinin Hizmetkarıyız"

Keçiören`în Keçörenli`nin  hizmetkarı olmaktan onurluyum diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü; "  İlçemize faydalı olabildiysek ne mutlu bize.  1994 yılında gecekondulardan oluşan bir ilçe iken Vatandaş bize bu vekaleti verdi. Bizde bu vatandaşlarımıza hizmet etmeliyiz. Makamlar mazeret üretme makamları değildir. o makamda oturuyorsan ya problemleri çözeceksin ya o makamlarda oturmayacaksın.  6 da 5`i gece kondu olan bir ilçeyi dünyaya örnek bir ilçe yapmayı vatandaşımıza karşı hizmet etmekte sınır tanımadan  başardık. Başbakanımız, bakanlarımız, cumhurbaşkanımız misafirlerini Keçiören de ağırlıyorlardı. Keçiören diye bir yer var mı derken devlet erkanının misafirlerini ağırladığı bir yer yapmayı başardık"

"Seçildik, muhalefet olmamıza karşın bu hizmetleri yaptık"

Altınok seçildik muhalefette olmamıza karşın Keçiören`i marka yapmayı başardıklarını ifade ederek ben sen değil biz olmayı başardık"dedi.

Altınok şöyle devam etti; " iktidar partisi belediyesi olmamamıza karşın,taşıma suyla değirmen dönmez demelerine rağmen.  Öyle olursa yardım gelirse, gelmezse diyenler oldu olabilirde.  Biz hükümetlerin yapması gereken hizmetleri yaptık.  İlk defa okulların kapısından giren belediye Keçiören belediyesidir. İlk olarak gençlerimize burs veren belediye Keçiören belediyesidir. 48 tane sağlık ocağı,180 yataklı devlet hastanesi yaptık, devlete verdik.Her alanda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını önemsedik ve hizmette sınır tanımadık" dedi.

 

"İlçemizde huzur vardı, asayiş sorunu yoktu"

Keçiörenbölgesin de gençlerin geleceği sağlıklı yaşam alanları için güvenlik konusunda titiz olduğunu da kaydeden Altınok; " Okullarımızda hiç uyuşturucu sorunumuz olmadı, halkımız güvendeydi. Bizim hizmette ki gayemiz  "Ülkemizi seviyoruz, insanımızı seviyoruz, rabbin rızası, milletin duası" şeklinde konuştu.

"Siyasi Baronlara Çalışmadık"

Biz siyasi baronlara çalışmadık diyerek mesajda veren Altınok ; " Çalmadık çaldırmadık. Soymadık soydurmadık.Kimse bizim belediyemizden zengin olmamıştır. Keçiören belediyesinden benim dönemimde 1 kişi yoktur. Vatandaşımızın  duyguları güzel saf ve berrak . Bunun kullanılmasına müsaade etmedik. Ama yedirmeden zengin etmeden kimseleri zengin etmeden Keçiören`e hizmet etmeyi başardık" olarak ifade etti.

"1 Kuruş yemedim yedirmedim"

Bu yaptığımız siyasette geçerli olmamasına rağmen bunu başardık Diyen Altınok ; "  Siyasette temiz kalmak zordur. Duyuyoruz değil görüyoruz.  Siyasette temiz kalmak zor değil çok zor.  Benim dönemimde Keçiören belediyesine müfettiş ordusu geldi. Onlar bile bu kadar yere teftişe gittik. 15 sene görev yaptığım ilçemde belediyemin kasasından otobüs param, seyahat param, yemek param olmamıştır. kendi eşim ve çocuğum bile 15 yıl boyunca 1 kere olsun makam aracıma binmemiştir. Aldığım 1 kuruş harcigah yoktur" dedi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu- Orhan Aydan

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı