Altınok Keçiören`de Açık Ara Farkla Mı Geliyor ?

Altınok Keçiören`de Açık Ara Farkla Mı Geliyor ?

Turgut Altınok yerel seçim sürecinde kendisi hakkında ortaya atılan olumsuz iddialarla ilgili olarak bir basın açıklaması yayınladı. İşte BBP Keçiören Belediye Başkan adayı Turgut Altınok`un basın açıklamasında çalışmalarına değinirken bu seçim hilelerin

 BBP`den Keçiören Belediye Başlkan Adayı olduğum günden bu yana bazı çevreler tarafından sürekli olarak hakkımda bir karalama kampanyası başlatılmış, bazı kişiler tarafından  benimle asla ilgisi olmayan  hiçbir zaman söylemediğim  sözler ,tarafımdan söylenmiş gibi bazı yayın organlarında yayınlattırılmıştır.

 

Yukarıda da belirttiğim gibi bu tür söylemlerin şahsımla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Son noktasına kadar bilerek isteyerek taraflı olarak yazdırıldığı ve yayınlattırıldığı açık seçik belli olan bu haber,aday olmamdan ve Keçiören halkının  şahsıma gösterdiği ilgi,sevgi ve teveccühten rahatsız olarak kaybetme korkusuna düşenlerin başvurduğu acizlik çırpınışlarından başka bir şey değildir.

 

Başından beri yaptıkları gibi bizi bir şekilde tahrik etmek,üzerimize çamur atıp izini bırakmaya çalışarak gözden düşürmeye ve oy kazanmaya çalışmaktadırlar.

Bilinmelidir ki Turgut ALTINOK bugün varsa,Turgut ALTINOK  halk tarafından seviliyor ve tercih ediliyorsa bu sadece ve sadece  Keçiören`e ve Keçiörenlilere verdiği başarılı hizmetlerin sayesindedir. Keçiören ve Ankara`nın vefakar halkı bunu çok iyi bilmekte ve görmektedir.

 

Bugün Turgut ALTINOK başı dik ve göğsünü gere gere Keçiören`in her noktasında dolaşıyor ve sevgi görüyorsa,bunu kıskananlar ve ALTINOK`u gözden düşürmeye çalışanlar hatayı kendilerinde,veremedikleri hizmetlerde,başarılı olamadıkları icraatlarda ve seçim dönemi dışında halkın arasında olamamalarında aramalıdırlar. Biz sevgili Keçiören halkının bu tür acizce yapılmış karalama haberlerine,kampanyalarına ve dedikodularına asla prim vermeyeceğini ve 30 Mart`ta oylarını Keçiören`e hizmet vermiş Turgut ALTINOK`a vereceklerini biliyoruz.

 

Ata sözlerimiz de bunu kanıtlamaktadır;

 Ayinesi İştir Kişinin,Lafa Bakılmaz.  

Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı