Amatör Ligler fikstürü çekildi

Amatör Ligler fikstürü çekildi

Ankara Amatör Süper Lig ve 1. Amatör Küme liglerinin 2012-2013 sezonunun fikstür çekimi yapıldı.

 Ankara Amatör Süper Lig ve 1. Amatör Küme liglerinin 2012-2013 sezonunun fikstür çekimi yapıldı.

 

 

Akalın Restoran`da gerçekleştirilen fikstür çekimine, Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Mustafa Tapsız, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkanı Hüseyin Ar, Ankara Futbol İl Temsilcisi Mustafa Yılmaz, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Ankara Şube Başkan Yardımcısı Mete Işık, İl Hakem Kurulu Başkanı Turgut Sığıç, Saha Komiserleri Derneği Ankara Şubesi Başkanı Şükrü Şentürk`ün de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

 

Ankara Vali Yardımcısı Mustafa Tapsız, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından yaptığı konuşmada, yeni sezonun hayırlı bir şekilde geçmesi dileğinde bulundu.

Yeni sezonda güvenlik gibi bir problemin olmaması gerektiğinin altını çizen Tapsız, ``Sporun özü kardeşliktir. Yeni sezonun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını dilerim`` dedi.

AASKF Başkanı Hüseyin Ar ise federasyon olarak yeni sezonda kurumsal yapılarla ilgili çalışmalarının olacağını bildirdi.

``Kulüplerimizin kurumsal bir yapıya kavuşması için bize ne görev düşüyorsa yardımcı olacağız`` diyen Ar, şunları kaydetti:

``Kulüplerimizin, mahalle takımından futbol kulübü statüsüne ulaşmaları için çaba vereceğiz. Kulüplerimiz, federasyonumuzun etkinliklerinde bizleri yalnız bırakmamalı. Tesis sıkıntımız var. Atatürk Kültür Merkezi, Ankara`nın kurtuluşu. 19 Mayıs Stadı yıkılırsa, oradaki tesislerimiz elimizden giderse ne yaparız- Bu konuyla ilgili Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan`a mektup yazacağız. Yeni sezonun, kazasız, belasız bir şekilde sonuçlanmasını temenni ederim.``

Konuşmaların ardından Ankara Amatör Süper Lig ve 1. Amatör Küme liglerinin 2012-2013 sezonunun fikstür çekimine geçildi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı