“Ankara, terörün değil huzurun başkenti olmalı”

“Ankara, terörün değil huzurun başkenti olmalı”

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, peş peşe gelen saldırılarla terör odaklarının Ankara´yı hedef seçtiklerine dikkat çekti.

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, peşpeşe gelen saldırılarla Ankara´nın terörle anılır olmasından kimsenin mutlu olamayacağını söyledi. Çetinkaya, Türkiye´yi oyuna getirmek isteyenlerin devletin kalbini hedef seçmelerine dikkat çekerek “Ankara hızla terör belasından kurtarılmalı ve huzurun başkenti yapılmalıdır. Bunun için de kenti yönetenler kadar hükümete de büyük görevler düşüyor” dedi

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, açıklamasında daha sonra şunları söyledi:

“GÜVENLİ BAŞKENT İSTİYORUZ”

“Ankaralı hemşehrilerimiz ne yazık ki yeni bir vahşetle karşı karşıya kalmıştır. Peş peşe gelen saldırılardan görülen odur ki; an güvenlik tedbirlerinde sıkıntı vardır. Türkiye Cumhuriyeti´nin ve Ankara´nın tam kalbi olan Kızılay Meydanında patlayan bombanın başka bir anlam ve izahı yoktur.

İhanet çetelerinin alçakça patlattığı bombalı araç 37 hemşehrimizi aramızdan almış, 15´i ağır 125 hemşehrimizi de yaralamıştır.

Korku tüneline sokulan 5 milyon Ankaralı hemşehrilerimiz adına tüm yetkililere sesleniyorum. Ankara terörün başkenti olarak anılmak istemiyor ve biran önce huzurun başkenti olmayı bekliyor.”

CENAZEDEN CENAZEYE...

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, parti il teşkilatının ve ilçe teşkilatlarının katıldıkları terör mağduru Ankaralıların cenaze törenlerinde gördüğü manzaraya da dikkat çekerek daha sonra şunları söyledi:

“Terör ateşi tüm Ankara´yı sarmıştır. Merkezden en ücra ilçelerimize kadar birçok evde terör anaları, babaları, eşleri ve yavruları yasa bürümüştür. Çankaya´da, Çubuk´ta, Polatlı´da, Gölbaşı´nda, Akyurt´ta ve daha birçok ilçemizde olduğu gibi Ankara merkezdeki cenaze törenlerinde terör mağdurları gözyaşları içinde toprağa verilirken şehit yakınlarının ızdırabı ve öfkesi yürekleri sızIatmaktadır.”



Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı