ANKARA YOZGATLILARI AYRIŞTIRMA FEDARASYONU

ANKARA YOZGATLILARI AYRIŞTIRMA FEDARASYONU

Ankara?da faaliyet gösteren Yozgatlı Dernekler Fedarasyonu Yozgatlılar arasındaki birlik ve beraberliği sağlayacağı yerde Yozgatlıları ayrıştırmaya devam ediyor. AKP ye yakınlığı ile bilinen Fedarasyon Başkanı Ahmet KOÇ sözü edilen siyasi partiden birkaç

 Fedarasyon olmanın gereği birleştirici olmaktır oysa Ahmet KOÇ Başkanlığındaki Fedarasyon Yozgatlıları birleştireceği yerde kendisine muhalif gördüğü yada yaptığı icraatlara itiraz eden Dernek ve Dernek Başkanlarını sürekli sudan bahaneler ile ihraç yöntemini uygulamaktadır. Bu şekilde farklı seslere ve farklı siyasi görüşlere tahammülleri olmadığını kendi koltuğunu korumak uğruna Yozgatlıları sürekli ayrıştırdığını bütün kamuoyu görmektedir.

Ankara’da faaliyet gösteren 1994 kuruluşlu en köklü derneklerden biri olan yıllardır yapmış olduğu başarılı faaliyetlerle göz önünde bulunan Sincan Yozgatlılar Derneğini daha önce 2009 yılında ihraç etmiş  olmalarına rağmen birlik ve beraberlikten yana olan Sincan Yozgatlılar Derneği 2012 yılında tekrar fedarasyona üye olmuştu ancak geçtiğimiz günlerde kendi etrafındaki kişilerin yalan yanlış tutmuş olduğu tutanaklar neticesinde Sincan Yozgatlılar Dernek Başkanı Hamdi YILMAZ’ı ihraç yoluna gitmişlerdir. Yapmış oldukları bu davranış Ankara’daki Yozgatlılar tarafından büyük tepki ile karşılaşmıştır.

Görüşlerine başvurduğumuz Sincan Yozgatlılar Dernek Başkanı Hamdi YILMAZ       “ Fedarasyonun Ankarada bulunan Yozgatlılara bir katkısı bulunmamaktadır. Sayın Ahmet KOÇ siyasi ikbal peşindedir ve bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir. Bizler birlik ve beraberlik istediğimiz için Fedarasyona üye olmuştuk ancak bu hareketleri ile ne kadar birlik istedikleri ortadadır.Bu bir ilk değildir bundan öncede kendisi ile aynı düşünmeyen yada Genel Kurulda aday olan kişilere karşıda aynı yöntem uygulanmıştır. Bu fedarasyon kimsenin babasının malı değildir bütün Yozgatlıları Fedarasyonun bu ayrıştırıcı uygulamalarına karşı tepki göstermeye davet ediyorum” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı