Ankara`da Bize Karşı Favori Olmaz

Ankara`da Bize Karşı Favori Olmaz

Spor Toto Ligi`nde ilk yarının son karşılaşmasında Cuma günü saat 20:00`de sahasında Beşiktaş`ı konuk edecek olan başkent temsilcisinde tek hedef galibiyet.

Gençlerbirliği teknik direktörü Mehmet Özdilek, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Takımdaki sakat futbolcularla ilgili bilgi veren Özdilek: ``Serkan Kurtuluş`un sakatlığı devam ediyor. Tomic,Doğa ve Mervan`ın gribal enfeksiyonları var. Jimmy Durmaz`da da son maçtan dolayı kasığında zorlama var`` dedi.

Kendisi için Çok özel iki hafta geçiriyorum diyen Mehmet Özdilek, "Geçen hafta 5 yıl çalıştığım Antalyaspor ile karşı karşıya geldim. Bu hafta ise 14 yıl hizmet ettiğim Beşiktaş ile karşı karşıya geliyoruz. Ama bizim için en büyük amaç bulunduğumuz kulübe hizmet etmek. Seyircimiz herzaman olduğu gibi bizim için çok önemli, Ankara`da kazanmak istiyoruz. Moral olarak çok iyi durumdayız. Son hafta galip gelip devreye iyi girmek istiyoruz. Hava şartları çok zorlu olacak. Bu nedenle seyircimizden de bu konuda fedakarlık istiyoruz`` diye konuştu

"ANKARA`DA HİÇ BİR TAKIM BİZE KARŞI ``FAVORİ`` OLAMAZ!"

Geçen hafta Antalyaspor maçından sonra Ante`nin bir sözü çok hoşuma gitti diyen genç teknik adam Özdilek, "Ankara`da bize karşı hiç bir takım favori olamaz" dedi. Bu hem Beşiktaş maçı için hem de ikinci yarıda diğer takımlar için geçerli. Beşiktaş`ın sakatları ve eksiklikleri var ama geniş bir kadrosu var. Bu eksiklerin onlara sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum bu nedenle. Ama her zaman dediğim bir söz var; rakipten çok bizim ne yapacağımız önemli. Güven olarak çok yukarılara çıktık . Yeni yılı galibiyetle ve moralle karşılamak istiyoruz`` ifadesini kullandı.

TRANSFER POLİTİKASI NE OLACAK?

Yerli ve yabancı oyuncularla görüştüklerini belirten Özdilek, ``Şimdi önümüzde bir lig maçımız daha var. Cuma günü son maçımızı oynadıktan sonra ortaya isimler çıkacaktır. İkinci yarılar ligde çok zorlu geçiyor. Her maç final olacak ve rakiplerimiz de kendi takımlarına takviyeler yapacak. Biz de bu nedenle herkesin bildiği eksik yönlerimizi kapatmak adına isimler alacaklarını`` belirtti.

AVRUPA HEDEFİ

Avrupa hedefleriyle ilgili bir soruya Özdilek, ``Gerçekçi bakmak lazım. 8 maçta 4 puan olan takım şu anda 16. hafta sonunda 18 puana ulaştı ve 21 olma şansımız da var. Şartlar ne getirir bize ne gösterir bilemem. Önce kendimizi garantiye almamız lazım. Ondan sonra belki bir şeyler konuşabiliriz. Ama bugün için tek yoğunluğumuz Beşiktaş maçı. Onun için çalışıyoruz, ona yoğunlaşıyoruz" yanıtını verdi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:51
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:43
  • YATSI 21:10
  • Çarşamba 26.6 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı