Tarih: 25.03.2014 10:38

Ankara`da MHP gerçeği var

Facebook Twitter Linked-in

 Seçimlere kısa bir süre kaldığını belirten Karakaya, “6 aydır alandayız, sahadayız. Ziyaret etmediğimiz esnaf, çalmadığımız kapı kalmadı. Allah`ın izniyle bu emeklerimizin karşılığını bir hafta sonra alacağız” dedi. Karakaya, rant odaklı yönetimin biteceğine vurgu yaparak, şöyle devam etti:

“Ankara bugüne kadar almadığı hizmeti alacak. Rant odaklı yönetim anlayışını kaldıracağım, canlıyı merkezine alan, insanı düşünen bir yönetim anlayışıyla Ankara`yı yöneteceğim. Ankara`yı birlikte yöneteceğiz. Birileri bugünlerde kafa karıştırmaya çalışıyor. Hiç kimsenin kafa karıştırmasına izin vermeyin. Ankara`da MHP gerçeği ve onun adayı Mevlüt Karakaya gerçeği vardır.” 

BİN 500 Ak Partili MHP`YE KATILDI

Ankara`da AK Parti Mamak İlçe teşkilatı üyesi bin 500 kişinin, partilerinden istifa ederek, Milliyetçi Hareket Partisi`ne katıldığı belirtildi.
Rozet takma töreni, Mamak`taki Kayapalı Düğün Salonu`nda gerçekleşti. Törene MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mevlüt Karakaya, MHP Mamak ilçe Belediye Başkan adayı Ali Rıza Çalkan ve partililer katıldı. MHP`ye katılan eski AK Partililere Karakaya ve Çalkan rozetlerini taktı. Törende konuşan Karakaya, “Ankara`da alışmışlar, kirli siyaset yürütüyorlar. Diyorlar ki, ‘MHP kazanamaz, oylar bölünmesin.` Nereye bölünmesin. MHP aday bile göstermese, MHP`liler, ülkücüler o sandığın başına gider, birleşik oy pusulasını açar, oraya üç hilali çizer, altına evet`i basar” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —