ANKARA?DA MİLLİ İRADEYE SAYGI MİTİNGİ

ANKARA?DA MİLLİ İRADEYE SAYGI MİTİNGİ

Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan "ANKARA?DA MİLLİ İRADEYE SAYGI MİTİNGİ" ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

 ANKARA’DA MİLLİ İRADEYE SAYGI MİTİNGİ

 

Alparslan açıklamasında Siyaset, bir toplumun bugününü doğru kurallar ve yöntemlerle inşa etme ve geleceğini de doğru projelendirme iradesidir olduğunu kaydederek ; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” ilkesinden hareketle siyasette AK bir sayfa açan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin siyasi anlayışının temelinde ise insana hizmet vardır. “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” felsefesiyle siyasetin esas öznesini millet olarak görmektedir” dedi.  

Alparslan şunları kaydetti; “

İlklerin ve enlerin partisi olan AK PARTİ, hem siyasete, hem ülkemize kaybettiği itibarı yeniden kazandırmıştır. Hamdolsun ki, Türk Siyasi Tarihinde bu güne kadar her alanda adeta devrim niteliğinde adımlar atılmıştır. Türkiye demokrasisi farklı bir boyut kazanmış, sistem ve siyaset normalleşmiş, her alanda daha ileri standartlara ulaşılmıştır.       

AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımızın da belirttiği gibi; “AK PARTİ, kavga, çatışma, kriz ekseninde yürüyen siyasi rekabeti, uzlaşmacı bir zemine taşımıştır. Siyasette güveni yeniden tesis etmiştir. Siyaseti farklılıklar üzerinden ayrışmaya sebep olacak şekilde değil; ortak hedefler, ortak akıl ve maşeri vicdana cevap verecek bir şekilde yaparak gerçek rotasına oturtmuştur.” şeklinde yorumladı.

 

“Bizim için “başkaları” ve “öteki” yoktur diyen Alparslan ; “  Bunun için bizler özgürlüklerin alanını genişletirken de, demokratik kültürü zenginleştirirken de, uzlaşma kültürüne katkı sağlarken de, beraber düşünmeyi hayata geçirmeye çalıştık. AK Parti en büyük yatırımı insan haklarına ve dolayısıyla demokrasiye yapmaktadır. Partimizin programına en çok sinmiş kavram demokrasidir. Ekonomik istikrar Türkiye’yi mali açıdan nasıl düzlüğe çıkartıyorsa, demokrasideki istikrar da toplumsal birlik ve beraberliğimizi o kadar geliştirecektir. AK Parti olarak memleketimizde daima insan hakları, uzlaşma, hoşgörü, sevgiyi, saygıyı ve milli iradeyi baş tacı yapma gayretinde olduk ve olacağız.”

Buradan yola çıkarak 15 Haziran 2013 Cumartesi günü Başkent Ankara’mızda, Sincan Pazaryerinde, saat 17.00’de, AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle “MİLLET İRADESİNE SAYGI MİTİNGİ” düzenlenecektir. HALKIMIZI ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN BÜYÜK OYUNLARI BOZMAYA VE TARİH YAZMAYA DAVET EDİYORUZ” dedi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

13.05.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:28
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:43
  • AKŞAM 20:02
  • YATSI 21:37
  • Pazartesi 16.4 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.4 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false